У ДТП на Миколаївщині загинула волинянка

У ДТП на Миколаївщині загинула волинянка
У ДТП на Миколаївщині у результаті зіткнення «Mitsubishi Lancer» з «Mitsubishi Grandis» загинула 57-річна жителька Волинської області.

Про це повідомляють у МНС Миколаївщини.

ДТП трапилася 25 липня о 02:50 біля села Довга Пристань Первомайського району на 45-му кілометрі траси Р - 06 «Ульянівка-Миколаїв».

В результаті ДТП пасажирка «Mitsubishi Grandis» 57 років, мешканка Волинської області, померла.

В легковому автомобілі «Mitsubishi Grandis» перебувала родина(3 дорослих та 3 дітей), які з травмами різного ступеня важкості перебувають у лікарні міста Первомайська.

Пасажирка «Mitsubishi Grandis», 35 років, доставлена до травматологічного відділення лікарні міста Первомайська з попереднім діагнозом: закритий перелом лівої плечової кістки, відкритий перелом п`яточної кістки. там ж перебуває і водій автівки, який внаслідок удару був затиснутий конструкціями салону.

Для проведення робіт, щодо деблокування водія «Mitsubishi Grandis» залучалось пожежно-рятувальне відділення самостійної державної пожежної частини №17 по охороні міста Первомайська. Рятувальники за допомогою електродискоріза та гідравлічних ножниць зрізали металеві конструкції автомобіля та визволили чоловіка.

В іншому легковому автомобілі «Mitsubishi Lancer» знаходились водій авто разом з дружиною. Чоловік, 41 років, перебуває на обстеженні у Первомайській центральній міській багатопрофільної лікарні, а його дружина, 40 років, доставлена до травматологічного відділення з попереднім діагнозом: забиття грудної клітини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.