Держорганам України заборонили мати друковані ЗМІ

Держорганам України заборонили мати друковані ЗМІ
Тепер органи влади не можуть виступати засновниками (співзасновниками) друкованих ЗМІ.

Сьогодні, 24 листопада, нардепи під час засідання Ради підтримали закон про реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ, – пише Корреспондент.

Відповідно до закону, органи держвлади, інші держоргани та органи місцевого самоврядування не можуть виступати засновниками (співзасновниками) друкованих ЗМІ.

Дане рішення підтримали 260 нардепів.

Закон також визначає механізм реформування друкованих ЗМІ, заснованих органами держвлади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пі"дець "Урядовому кАрєру" і "Голосу України". Тонни і десятки тонн макулатури для завертання сала вже давно треба було закрити. Щоб Захід нашим журналюгам не крутив пальцем біля виска. Ці гори непотрібного паперу щорічно мали окрему графу в державному бюджеті (десятки мільйонів), користувались пільгами і методами примусової передплати (як при "розвинутому" комунізмі), а причетні до цієї макулатури прирівнювались до героїв Грюнвальдської битви. Преса - не корова на базарі.
Відповісти
Державні українські газети збанкротують наступного дня. Одіозність, жахлива якість журналістики, надмірна любов до влади, заглядання їй в зуби і гланди - усе, що залишиться на памяті від цих курячих технологій. Але тут є лазівки, тут завжди можна відшукати щілину (не статеву...). Щілину в законах. І фінансувати ці видання через інші канали, але державним баблом (податками людей, бо державних грошей не буває). Так буде усім добре. Це - як співжиття попа-монаха зі служанкою: одружуватися не можна, а можна лише "жити".
Відповісти
Останні новини
Держорганам України заборонили мати друковані ЗМІ
24 листопад, 2015, 15:28