На Волині знову агітують проти потенційного кандидата

На Волині знову агітують проти потенційного кандидата
У волинському містечку Горохів агітували тамтешніх жителів не голосувати на парламентських виборах за народного депутата Катерину Ващук.

Про це повідомили 27 липня у прес-службі громадянської мережі ОПОРА.

Як стало відомо, 26 липня у Горохів, який є центром одного з мажоритарних виборчих округів, у рамках всеукраїнської акції «Помста за розкол країни» завітали представники громадянського руху «Відсіч».

Це вже третій волинський політик-потенційний кандидат в народні депутати України, якому присвячують свої акції «відсічани».

Минулі поїздки на Волинь львівських активістів були пов’язані з іменами віце-спікера ВРУ Адама Мартинюка та голови Ковельської РДА Івана Смітюха. Цього разу акція з поширення інформаційних листівок проти політика пройшла без конфліктів з місцевими мешканцями та правоохоронцями.

Отож, «відсічани» відвідали в Горохівському районі місто Берестечко, чотири села по дорозі до міста Горохова і сам районний центр.

П’ятеро представників руху «Відсіч» роздали та розклеїли кілька тисяч інформаційних листівок, в яких закликали не голосувати на майбутніх парламентських виборах за народного депутата, члена фракції Народної партії Катерину Ващук.

В самих листівках містяться відомості про карколомні, на думку активістів, голосування волинського нардепа. Зокрема, згадується про те, що вона проголосувала за Харківські угоди, Податковий кодекс, Пенсійну реформу, у 2009 році проголосувала за обов’язкове знання чиновниками російської мови, а вже в 2012 віддала свій голос за славнозвісний законопроект «Про засади державної мовної політики».

Хоча, щодо голосування за «мовний» закон, то, як повідомила сама Ващук, вона написала заяву про відкликання свого голосу, адже у момент голосування, вона якраз перебувала на Волині. Також нардеп вимагала від керівництва ВРУ розслідування факту цього випадку.

Як відомо, Катерина Ващук має наміри балотуватися на майбутніх парламентських виборах по округу № 20 з центром у місті Горохові. Підтвердженням цьому є значна довиборча активність народного депутата – вже більше місяця вона проводить на території округу різного роду агітаційні заходи та зустрічі з виборцями, стверджують в ОПОРі.

Нещодавно запрацювала її програма «Здоров’я», в рамках якої по селах Локачинського, Горохівського, Луцького, Рожищенського, Турійського районів вже почали їздити автомобілі, обладнані діагностичною технікою, з допомогою яких волинянам роблять безкоштовну флюорографію та обстеження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ващук продала себе і мову.
Горохів тобі цього не вибачить
Відповісти
Правильно роблять. Крім ганьби, іншим методом вже на цих нардупів не вплинеш
Відповісти
Фото з шапки новини:
Фотограф: Ігор Пуць http://vk.com/viputs
Відповісти
Продала себе і мову - тошно читати. Всі знають де вона була коли голосували за мову. Зато пиз.....ть
Відповісти
Пані Катерина " Давай досвидания"
Відповісти
Не голосуй за Катерину Ващук,вона продажня...
Відповісти
Останні новини
На Волині знову агітують проти потенційного кандидата
28 липень, 2012, 11:58