У Луцьку через ремонт водопроводу шість будинків залишились без води. ФОТО

У Луцьку через ремонт водопроводу шість будинків залишились без води. ФОТО
24 листопада у дворі на пр. Соборності, 12, 14, 16 проводились роботи із заміни аварійної ділянки дворової водопровідної мережі.

Під контролем працівників КП «Луцькводоканал», підрядником замінено старий сталевий трубопровід та прокладено нову мережу водопроводу ПВХ діаметром 160 мм та довжиною 150 пог.метрів, інформує прес-служба КП "Луцькводоканал".

Роботи проводились з припиненням водопостачання для мешканців 6-ти багатоквартирних будинків на просп. Соборності.

Теоретично припускалось завершити заміну до 19.00 год. та включити воду. Однак через труднощі, які виникли під час роботи відновити водопостачання в запланований час не вдалося. У зв’язку з цим, роботи на аварійній ділянці тривали в безперервному режимі, не дивлячись на негоду та пізній час надворі. Для того, щоб якнайшвидше відновити подачу води, ремонтні бригади працювали безупинно в посиленому режимі з 7.00 год. 24 листопада до 05.30 год. ранку 25 листопада.

Відповідно зранку мешканці прилеглої території були вже з водою. Жителям будинків буде зроблено перерахунок за період відсутності води.

Звичайно, подібних проблемних місць на луцьких водопровідно-каналізаційних мережах ще дуже багато. Однак ця ділянка уже не буде слабким місцем для КП «Луцькводоканал». Нова мережа не тільки дозволить на тривай час забути про проблеми із витоками у цьому районі, а й покращить якість водопостачання для мешканців прилеглої території.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку через ремонт водопроводу шість будинків залишились без води. ФОТО
26 листопад, 2015, 17:36