До Дня міста у Рожищі відкрили фонтан

До Дня міста у Рожищі відкрили фонтан
З нагоди ювілею Рожищ у місті з’явився перший фонтан та нові дитячі майданчики.

Про це пише Віче-інформ.

Вчора, 29 липня, у Рожищі відсвяткували День міста, 635 років. У центрі міста традиційно відбувся концерт місцевих виконавців, а також ярмарок товарів народного промислу. Працювала також виставка енергоощадних технологій, де знайомили з новинками, які допомагають зекономити на блакитному паливі.

Кульмінацією святкування стало відкриття фонтану. Досі у Рожищі не було жодного.

За словами Рожищенського міського голови Афгана Алієва, задум облаштувати фонтан на місці колишньої клумби з'явився давно, однак не було грошей, аби його спорудити. Фінансову допомогу надав один із Почесних громадян міста.

Крім того, від одного із депутатів облради жителі Рожищ отримали три комплекти дитячих майданчиків. Один із них у парку біля міської ради вже змонтували. Ще два обіцяють встановити на цьому тижні біля будинків на вулиці Незалежності.

А міська дитяча бібліотека поповнилась сучасним пристроєм – приставкою Kinekt X BOX, пристроєм для створення ефекту присутності у грі. За словами директора бібліотеки Світлани Матвійчук, Kinect-зона у рамках проекту «Грай. Читай. Допомагай» буде розміщена в ігровій кімнаті бібліотеки.

«Така гра є новою для нашого міста, та й для бібліотек України в цілому, тому колектив бібліотеки сподівається, що вона допоможе весело і цікаво організувати дозвілля наших школярів, - розповіла Світлана Матвійчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Рожище
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЙОЙ,а кращого не могли придумати?
ЧАС ІДЕЙ((((((((
Відповісти