ЗМІ на виборах до парламенту багато не зароблять, - нардеп

ЗМІ на виборах до парламенту багато не зароблять, - нардеп
На виборчу кампанію кандидати в народні депутати витратять значно менше озвучених раніше сум, - вважає народний депутат від фракції «Наша Україна – Народна самооборона» Павло Жебрівський.

Про це Жебрівський заявив під час круглого столу в газеті «Известия в Украине».

«Ті, хто розраховував, що на цих виборах викидатимуться скажені гроші, дуже промахнулися. І навіть ті, хто розраховував, що на цих виборах удасться заробити – також прогадали. Я думаю, що це стосується як ЗМІ, так і конкретних людей, які від виборів до виборів… живуть весело», - додав він.

Нардеп підкреслив: коли раніше називалися цифри, зокрема, що вартість виборів по мажоритарці обійдеться в 10 мільйонів доларів, то зараз навіть із кандидатів від влади навряд чи хто зможе викласти таку суму.

«Навіть провладні кандидати більше 2 мільйонів доларів витрачати на виборчу кампанію не будуть. Що стосується опозиційних кандидатів, то вони витрачатимуть на виборчу кампанію десь від 100 до 500 тисяч доларів. Відтак великих гонорарів і агітаторам, й іншим людям, які працюють в цій сфері чекати не доведеться», - пояснив він.

При цьому Жебрівський підкреслив, що на його думку близько 40% виборців ще не визначилися за кого збираються голосувати. У той же час електорат став більш виверткий і готовий брати так звану «гречку» від кого завгодно, а голосувати на власний розсуд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ЗМІ на виборах до парламенту багато не зароблять, - нардеп
31 липень, 2012, 11:47