Нічний Луцьк: Самооборона Волині розповіла, з чим стикається ГШР

Нічний Луцьк: Самооборона Волині розповіла, з чим стикається ГШР
Група швидкого реагування волинської "Самооборони" розповіла, чим живе нічний Луцьк.

Про це інформує Олександр Ніколайчук на своїй сторінці у Facebook, пише Волинська правда.

“Проінспектували території навчальних закладів району ДПЗ.
НВК 24, 21:20 компанія розпиває алкоголь, розійшлися.

НВК 20, 21:30 аналогічна ситуація.

ВПУ 9, 21:40 дві компанії гурманів: одна споживає коньяк із тортиком, інша – шампанське та червоне вино, також оперативно поприбирали за собою.

НВК-гімназія 14, 22:00 тиша та спокій; обходячи територію, зустріли сторожа на спортмайданчику. Подякував, що відвідуємо.

22:50, виклик у гуртожиток по вул. Коновальця, шумлять на коридорі, бійка. По прибуттю виявили чотирьох п’яних, які намагалися “реабілітувати контуженого АТОшника”. Картина не із приємних.

Чоловік розповів, що його в зону АТО не беруть, бо він не вміщається у БТР і на нього немає бронежилета. І додав, що “на “Техасі” зустрінемося”.

01:50, магазин “Продукти”, вул. Рівненська-Сагайдачного. Як завжди, п’янка відбувається прямо під магазином. На зауваження пред’являється посвідчення, яке дозволяє випивати, гадити та хамити – посвідчення учасника бойових дій. Згодом після десятихвилинного спілкування хлопці висловлюють бажання долучатися до нічних чергувань. Погоджуються, що таки змінювати країну слід починати із себе. Завтра протверезіють…

02:43, виклик на вул. Соборності. Згідно з попередньою інформацією жінка з балкону сьомого поверху несамовитим голосом благає про допомогу. Підтвердилася. Пані розказала, що “кругом повно зеків: і у дворі, і біля дверей”, що вона “боїться спати”. Заспівали колискову. Розповіли жіночці, що усіх розігнали та виставили черговий наряд біля будинку. Втихомирилася. Повідомили міськвідділ, що медикам слід взяти її на особливий контроль.

04:45, знайшли мирно сплячого та зовсім не говорячого відвідувача “Наталки” у 15-ти метрах від входу. Благо, що ще досі морозів нема. Люди, ніколи і ні за яких обставин не залишайте тих, з ким прийшли до якогось закладу! Жодного виклику на бійки до нічних клубів… Буває й таке…”, – написав самооборонівець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
понти ганяють...Бездар і
невігласи.
Відповісти
молодці!!! хоч хтось почав слідкувати за порядком.
Відповісти
Якщо сам телепень,то хоч не виставляй це на показ! Дивись словник, пастух дипломований! УЗАВТРА, ВРАНЦІ і т. ін. Баранам - мекати, а не повчати!
Відповісти
Усі такі вумні?! череп нікому не жме?Питання одне,де беруться такі "коментатори" на даному ресурсі.Більше, а ніж тут,ніде не бачив стільки лайна!Луцзери привикли жити в гауні-живіть.А якщо хось хоче писати таку гидоту-то хочаб вказуйте свої реальні дані , щоб знати хто є хто.Бо всі круті писати а самі ніхто!
Відповісти
У всіх статтях є такі коментатори якім до сраки про що стаття, головне перевірити на помилкі і обгадити...
Відповісти
Знов видалили мій коментар!
правда в очі ріже??
Відповісти
Ніколайчук, пишеш то пиши все. Як в ліси вивозити як газом в квартирах бризгати. Як неповнолітніх бити дубинками без розбору. Вас взагалі треба називати ГФ ОЗГ а не огп Самооборона
Відповісти
молодці, що виправили "взавтра" на завтра (хоч у чомусь корисність цієї статті). Насправді, подібні слова до вжитку "узавтра" є лише в тебе -десь між Любешовом і Камінь-Каширським. Недаремно ти, швидше за все закінчив(ла) бурсу з назвою - ЛГУ.
Відповісти
Хай би для початку слідкували за своїми методами роботи.Бо на мою думку погрози рукоприкладства і привселюдне приниження не самий показують їх не з самої кращої сторони
Відповісти
Приїхали до додому на сімейні розборки не вияснивши ситуації заслухавши тільки одну з сторін(їх колег) представники самооборони тіпли стару бабу і інваліда за руки виламала дверну ручку.Треба перевіряти людей з самооборони на адекватність і на психологічний стан
Відповісти
Останні новини
Нічний Луцьк: Самооборона Волині розповіла, з чим стикається ГШР
07 грудень, 2015, 05:15