Усик тріумфально нокаутував Родрігеса. ФОТО. ВІДЕО

Усик тріумфально нокаутував Родрігеса. ФОТО. ВІДЕО
Українець Олександр Усик достроково переміг кубинця Педро Родрігеса, відправивши його в нокаут у сьомому раунді, - повідомляє Gazeta.ua.

У стартових раундах Олександр вивчав суперника, іноді віддаючи йому ініціативу, працюючи на контратаках, а іноді боксери обопільно викидали велику кількість ударів. Родрігес з легкістю тримав всі удари Усика і намагався вкластися в один-два потужних удари.

З четвертого раунду Усик почав працювати комбінаціями, тоді як у кубинця далася взнаки зайва вага, і він став втомлюватися. Наприкінці 6-го раунду Родрігес все ж не вистояв і опустився на коліно після пропущеного аперкоту зліва, але далі його врятував гонг.

Втім, відчувши, що суперника можна добивати, Усик пішов вперед, засипаючи Родрігеса серіями ударів, і в підсумку через хвилину сьомого раунду той упав у важкий нокдаун. До кінця відліку рефері Педро все ж піднявся на ноги, але бажання продовжити бій не виявив.

Таким чином, Усик здобув 9-ту перемогу нокаутом в 9 матчах на профірингу і зберіг пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у важкій вазі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Усик тріумфально нокаутував Родрігеса. ФОТО. ВІДЕО
13 грудень, 2015, 00:34