У Луцьку на презентацію різдвяної історії завітає 7-кілограмовий гість. ФОТО

У Луцьку на презентацію різдвяної історії завітає 7-кілограмовий гість. ФОТО
Стало відоме ім’я спеціального гостя, який завітає на презентацію різдвяної історії про кота Персика з авторським читанням Оршулі Фариняк. Ним стане 7-кілограмовий білий пухнастий котисько Льова, мешканець міні-притулку сімейного типу «Веселий хвіст».

Захід відбудеться 23 грудня о 15:00 у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва (проспект Волі, 2), повідомляють організатори.

Льова потрапив у турботливі руки власниці притулку й реабілітолога дрібних домашніх тварин Вероніки Федосової-Цибульської на початку року. Перед тим його підкинули гицелям комунального підприємства у Львові, проте він був врятований іншою пані-опікункою – Ксенією Лавською. Дівчина забрала його до себе й розмістила пост у соцмережі з проханням прихистити тваринку. Тим часом серед великої кількості інших тварин кіт стресував, почалися проблеми з його поведінкою. Вероніка відгукнулася – так кіт приїхав до Луцька, пройшов курс реабілітації й оселився в сімейному міні-притулку «Веселий хвіст».
Зараз Льова у пошуках царського трону – нової домівки без інших котів та малих дітей, де він стане невибагливим, але вишуканим предметом інтер’єру.

А тим часом Льова вже готується до візиту в бібліотеку – записався в грум-кабінет Тетяни Самутіної на гігієнічні процедури та укладку. І приїде він не з пустими лапами, а привезе святкову ялинку – білу і пухнасту, як він сам. На гостей чекає прикрашання ялинки паперовими «котиками», на яких можна буде написати свої побажання на наступний рік (Льова накаже – і всі вони здійсняться!).
Вхід вільний і, як завжди, бажаний, зазначають організатори.

Довідки за телефонами: (0332) 72-39-95 та +380633714720.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.