Юні волинські футболісти змагалися за Кубок Святого Миколая. ФОТО

Юні волинські футболісти змагалися за Кубок Святого Миколая. ФОТО
У спорткомплексі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою відбувся дитячий футбольний турнір, присвячений Дню Святого Миколая.

У ньому змагалися дітки 2006 р.н. та молодші, інформує прес-служба ФК "Волинь".

До Луцька, окрім двох команд ДЮФШ «Волині» і «U-10», прибули вихованці спортшкіл із Кузнецовська, Володимира-Волинського, Олики та Ковеля.
Обидві команди юних «хрестоносців» потрапили до різних груп і в напруженій боротьбі виграли.

Перша команда зіграла у нічию із «Оликою» 2:2 (обидва голи на рахунку Демчука), а потім виграла в «Ковеля-Волині» 3:2 (хет-трик Веселовського). Друга ж команда U-10 рознесла ДЮСШ Кузнецовська 9:1 (п’ять голів на рахунку Романюка) і виграла у BRW-ВіК 5:1.

Ще більш напруженими були фінальні поєдинки. У стиковому матчі за 5-6 місце Олика пропустила першою від Кузнецовська, але згодом забила чотири рази поспіль, пропустивши ще тільки один гол – 4:2. У грі за 3 місце довгий час ковельчани грали із володимирцями у нічию 1:1, але в кінці гри Ковель дотиснув – 3:1.

Ще більш валідольним став фінал.

«Волинь»-1 U-10 відкрила рахунок у грі, але Гребінь, Беренюк і Літвіненко вивели «Волинь»-2 вперед. Другий тайм пройшов в обопільних атаках і перша команда U-10 стараннями Іванова скоротила рахунок до мінінімуму. На останніх секундах «Волинь»-2 мала нагоду забити вирішальний м'яч під час виходу віч-на-віч, але пішла «зворотка» й Степанов встановив рівновагу. Відтак доля фіналу вирішувалася у серії пенальті, яка за визначенням у цьому зовсім юному віці не могла не стати емоційною. Після кількох сейвів та влучань у каркас воріт «Волинь»-1 таки вирвала перемогу в серії 3:1.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Юні волинські футболісти змагалися за Кубок Святого Миколая. ФОТО
21 грудень, 2015, 10:36