На Волині зловили двох наркоділків

На Волині зловили двох наркоділків
На Волині працівники міліції припинили діяльність двох наркоділків, завадивши їм у виготовленні ацетильованого опію - більш відомого як ширка.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Днями співробітники карного розшуку та служби дільничних інспекторів міліції Іваничівського РВ УМВС України у Волинській області на гарячому затримали 23-річного місцевого жителя.

Хлопець разом зі своїм товаришем – 50-річним мешканцем районного центру – за місцем проживання останнього серйозно підготувався до виробництва так званої «ширки» – опію ацетильованого.

«У чоловіків було все необхідне для виготовлення наркотиків із макової соломки, – розповів начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області полковник міліції Василь Коваль. – Тож із помешкання правоохоронці вилучили миску з подрібненою речовиною зеленого кольору та літрову пляшку з рідиною коричневого кольору. Із цих «інгредієнтів» спритники могли отримати літр наркотичного засобу, а відтак і добряче заробити. Річ у тім, що один «кубик» опію ацетильованого на чорному ринку вартує 80-100 гривень. Але крапку в їхніх заробітках поставили працівники міліції».

Вилучений опій направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.