Волинянин побив матір за те, що та хотіла облити дружину окропом

Волинянин побив матір за те, що та хотіла облити дружину окропом
Любешівський районний суд розглянув справу чоловіка, якому інкримінували умисне тяжке тілесне ушкодження.

Про це стало відомо з судового документу.

У ході судового слухання Феміда з’ясувала, що обвинувачений 27 липня перебував у своїй оселі. Там він посварився з власною матір’ю. Під час сварки він вдарив постраждалу ногою у спину та наніс п'ять ударів у ліву частину тулуба.

Внаслідок цього жінка отримала тілесне ушкодження у вигляді закритої травми живота з розривом селезінки, ускладненої внутрішньочеревною кровотечею, що належить до категорії тяжких за ознакою небезпеки для життя.

Під час суду обвинувачений свою вину визнав повністю. Він розповів, що того дня виконував роботи по господарству. В цей час у будинку перебували його вагітна дружина та матір, між якими виник конфлікт. Чоловік стверджував, що матір хотіла облити дружину окропом, а також намагалась поцілити у неї поліном.

Це обурило чоловіка, тому він наздогнав її, збив з ніг ударом у спину, а коли та впала на землю завдав потерпілій ще кілька ударів ногами по тулубу.

Зі слів дружини, вона в цей день підігрівала воду на газовій плиті, прала речі, це побачила свекруха, яка була напідпитку. Потерпіла почала кричати, що невістка нераціонально використовує газ та намагалась облити її окропом. Натомість її чоловік заступився за неї.

Зрештою, суд визнав чоловіка винним та дав йому два роки умовно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
звичайно свекруха не думає що старість не за горами і коли буде ходити під себе то явно не син буде доглядати за нею...правда життя...шкода тих жінок,які цього не розуміють...

Відповісти
а невістка тішиться? не боїться, що і до неї, причому сторицею, повернеться така жорстокість "її благвірного"?!
Відповісти
нехай би обливала вагітну? старість мудріша, їй видніше?
Відповісти
о так ,невістка і не народжене маля тішиться... що могло статися далі,ви не думаєте,звичайно чоловік винний ...а не свекруха яка в такому віці зловживає алкоголем...((((((((
Відповісти