Шацькі школярі навчаються в дитячому садочку

Шацькі школярі навчаються в дитячому садочку
У Шацьку через недобудовану школу в дитячому садочку не вистачає місць для дошкільнят.

Про це розповів 21 грудня на нараді з головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею, яка проходила на базі санаторію «Лісова пісня» (Шацький район), голова Шацької районної ради Сергій Карпук.

Як стало відомо, через недобудовану школу I-III ступенів в селищі Шацьк школярі змушені навчатись у приміщеннях дитячого садочку. Тим часом батьки дошкільнят мають проблему – не можуть віддати дітей в садочок через те, що там не вистачає місць.

Сергій Карпук зазначив, що наразі недобудована школа є однією з основних проблем Шацького краю. Будівництво цього навчального закладу було профінансовано в розмірі два мільйони 168 тисяч гривень у 2016 році, а залишилось будівельних робіт ще на 24 мільйони 800 тисяч гривень.

Необхідні документи вже були подані та включені до переліку №1 на фінансування фонду регіонального розвитку.

Відтак, співфінансування з Шацької селищної ради становить 500 тисяч гривень, а обласного бюджету - два мільйони гривень.

«Цей проект важливий для нас, бо частина учнів Шацької школи навчається в садочку, а дітям не вистачає місць, і батьки не можуть їх через це влаштувати», - зазначив Сергій Карпук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Шацьк, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно потрібно було займатися цим, а не після того як батьки під час навчального року взяли директора школу за руку і знайшли місце для навчання дітей і парти знайшли,доставили і покрасили!А як би ще директор заставив свою жінку перейти із садочка в школу то проблеми взагалі б не було!займатись потрібно а не язиками чесати!
Відповісти
Останні новини
Шацькі школярі навчаються в дитячому садочку
22 грудень, 2015, 09:00