У колишнього головного «регіонала» Волині «знайшлися» квартири в Києві. ФОТО

У колишнього головного «регіонала» Волині «знайшлися» квартири в Києві. ФОТО
Дружина колишнього голови Волинської ОДА Людмила Башкаленко у 2013 році стала власницею двох квартир в житловому комплексі «Златоустівський» у Києві.

Про це йдеться на сайті «Гарна хата».

Колишній голова Волинської ОДА Олександр Башкаленко пропрацював на посаді менше місяця: 5 лютого 2014 року Президент України Віктор Янукович призначив його головою ОДА, а вже наприкінці лютого посадовець склав повноваження після народної люстрації на Луцькому Майдані. Ще до цього з 2010-го до лютого 2014 року Олександр Башкаленко працював першим заступником голови Волинської облдержадміністрації.

З 2008 року Олександр Башкаленко був головою Волинської обласної організації "Партії регіонів", а з 1992 р. займався підприємницькою діяльністю. Очолював мале підприємство «Літа», ТзОВ «Стиль плюс» та ТзОВ «Екопрод», яке згодом очолила його дружина - Людмила Башкаленко.

Компаньйоном Людмили Башкаленко є екс-керівник луцької міської організації Партії регіонів, колишній керівник Інспекції із захисту прав споживачів у Волинській області Іван Смоленг, який також був депутатом Луцької міської ради минулого скликання.

У своїй декларації за 2012 рік, оприлюдненій у квітні 2013 року, Олександр Башкаленко вказав власні доходи у розмірі 108 470 грн та доходи сім`ї - 976 110 грн. Уже тоді сім`я Башкаленків володіла квартирою площею 240,3 кв. м. у Києві.

За даними "Гарної хати", Людмила Башкаленко оформила право власності на дві квартири в елітному житловому комплексі "Златоустівський" 15 та 21 серпня 2013 року. Житловий комплекс на Дмитрівській, 75 ввели в експлуатацію в червні 2013-го.

На сайті оголошень з продажу нерухомості 2-кімнатна квартира "під ключ" у цьому будинку коштує 130-170 тисяч $.

У Олександра Башкаленка є двоє синів Костянтин та Олександр, які, за даними ЗМІ, живуть у Києві та навчалися в Інституті міжнародних відносин, що за 6 хвилин їзди від житлового комплексу.

Сам же екс-голова ОДА Олександр Башкаленко не захотів спілкуватися з журналістами, почувши питання про квартири.

"Я ж приватна особа, які питання. Ви дивилися її особисту декларацію? Дивилися? Подивіться, там все написано, і ви не будете задавати питань. Вона протягом 7 років подає декларацію в податкову. І тоді в вас не буде питань", – зазначив Олександр Башкаленко і кинув слухавку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи не обрали екс-регіонала бароном ?
Відповісти
Політичні повії за 1-2 роки купляють машини, квартири , а наївний народ в партії пишеться і бігає по партіях за 200-500 грн раз в 5 років...
Відповісти
А про квартири і машини "Народного Люстратора" Данильчука де можна почитати?
Відповісти
А в Данильчука квартира з'явилась на Київському майдані, бо він акціонер у ПрАТ "Волинь-Янтарная"?
Відповісти
Останні новини
У колишнього головного «регіонала» Волині «знайшлися» квартири в Києві. ФОТО
23 грудень, 2015, 02:43