Волинь - друга область за кількістю шкіл на душу населення

Волинь - друга область за кількістю шкіл на душу населення
Волинська область друга за кількістю шкіл на душу населення.

Про це повідомляє Слово Волині із посиланням на сайт «Шкільна мережа України».

На Волині на сто тисяч населення припадає майже 74 школи. Більше – 79 – лише у Тернопільській області. В інших сусідів – Львівській та Рівненській – відповідно 54 та 58.

Щодо районів, то більшість мають 100% сільських шкіл. Трішки не дотягують до максимуму: Володимир-Волинський (97%), Горохівський (95%), Камінь-Каширський (94%), Ківерцівський (92%), Любомльський (93%) та Рожищенський (89%).

Щодо такого показника, як «кількість учителів на школу», наша область тримається в «середнячках». А ось за результатами ЗНО з української мови ми теж одні з найкращих у державі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Некоректний заголовок, чи зовсім дубовий. Немає такої одиниці виміру, як "кількість шкіл на душу населення". Тобто, кількість шкіл на одного учня. Абсурд!!! Ви, якщо у когось списуєте, то хоч би правильно спишіть.
Відповісти
А от загальноукраїнський рейтинг невтішний! "Вице-премьер-министр Украины Геннадий Зубко сказал, что 21 октября на заседании Кабинета министров были утверждены мониторинговая оценка и критерии для определения рейтинга областей. По его словам, лучшие показатели социально-экономического развития в январе-сентябре 2015 года показали Киев, Днепропетровская, Киевская, Харьковская и Винницкая области.

«Город Киев — первое место, Днепропетровская — второе, Киевская — третье, Харьковская — четвертое, Винницкая — пятое, Николаевская — шестое, Львовская — седьмое, Запорожская — восьмое, Ривненская — девятое, Ивано-Франковская — десятое», — сказал Зубко.
Відповісти