Ковельські депутати хочуть змінити графік руху поїздів

Ковельські депутати хочуть змінити графік руху поїздів
Депутати Ковельської районної ради надіслали звернення до генерального директора Укрзалізниці Володимира Козака, в якому вони просять змінити графік руху двох поїздів «Київ-Ковель» та «Київ-Львів».

Про це повідомляє видання ПроКовель.

Останній маршрут, як відомо, замінили на швидкісний, який тепер зупиняється лише на великих станціях, у Ковелі також. Наразі відстань між станціями сягає 70-100 кілометрів. Така зупинка як Повурськ на карті руху його слідування вже не значиться. Тому депутати району наполягають зробити виняток хоча б для пасажирів цієї зупинки, про що пишуть у зверненні.

Інший потяг «Київ-Ковель», на думку народних обранців, має незручний час відправлення з початкової станції (після обідню пору) та прибуття до Ковеля ( після опівночі). Людям (переважно це студенти), які проживають в інших населених пунктах району, доводиться томитися цілу ніч в очікуванні наступного потяга, який домчить їх до потрібної станції. Депутати просять генерального директора Укрзалізниці повернутися до попереднього руху фірмового потяга «Київ-Ковель», котрий долав кілометри залізної траси вночі.

Вони переконані, що залізничний транспорт має повноцінно слугувати людям, а не створювати незручності в плані доїзду волинян та гостей краю до кінцевого місця прибуття. Вони вважають, що дана ситуація сприяє соціальній нестабільності в державі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельські депутати хочуть змінити графік руху поїздів
02 серпень, 2012, 13:50