Хлопці вкрали сейфи, але не змогли їх відкрити

Хлопці вкрали сейфи, але не змогли їх відкрити
На Волині здобиччю крадіїв стали два металеві сейфи. Однак, не зумівши відкрити дверцята, зловмисники здали їх на металобрухт.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Про крадіжку сейфів у Любомльський РВ УМВС України у Волинській області повідомив директор одного із ПрАТ. На місце події відразу виїхали правоохоронці, тож міліціонерам за гарячими слідами вдалося встановити особи зловмисників. Ними виявилися двоє 35-річних місцевих жителів.

"Підприємство зараз практично не функціонує, – розповів старший слідчий майор міліції Володимир Гуд. – Про це підозрювані добре знали. Тому, дочекавшись закінчення робочого дня, о 18:30 вони, зламавши замок на воротах, опинилися на території підприємства. Потім шляхом віджиму вхідних дверей адміністративного корпусу проникли в приміщення, звідки винесли два металеві сейфи. В одному з них було 573 гривні, в іншому – електроінструменти.
Утім спритники так і не зуміли їх відкрити".

Чоловікам не залишалося нічого, як здати викрадені речі на металобрухт. Таким чином вони виручили 530 гривень. Однак скористатися здобутими злочинним шляхом коштами товаришам не вдалося, адже їх затримали працівники міліції.

Нині порушена кримінальна справа. Підозрювані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання Любомльського РВ УМВС України у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хлопці вкрали сейфи, але не змогли їх відкрити
02 серпень, 2012, 14:35