У Ковелі досі не вирішили питання з трьома квартирами для сімей загиблих учасників АТО

У Ковелі досі не вирішили питання з трьома квартирами для сімей загиблих учасників АТО
Мама загиблого в АТО Героя Людмила Данилевич закликала депутатів обласної ради допомогти врешті-решт виділити квартири сім’ям загиблих в АТО.

З таким проханням Людмила Данилевич, мама загиблого в АТО Романа Данилевича, звернулася до депутатів Волинської облради під час сесії 24 грудня.

При перерозподілі обсягу субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на 2015 рік місту Ковелю було виділено 868 тисяч 679 гривень для придбання трьох квартир загальною площею 165 квадратних метрів для сімей загиблих в АТО воїнів. Мама загиблого в АТО Героя звинуватила депутатів, що вони нічого не роблять для їхніх сімей.

«Коли нас запросили в міську раду, то нам запропонували тих 868 тисяч розділити на трьох, а решту щоб доплатили члени родин загиблих. А де ж ті родини мають брати ці кошти, їм що з неба ці гроші ангели поскидають?», - сказала Людмила Данилевич.

Тоді голова Волиньради Ігор Палиця зазначив, що необхідно розібратися, чому сім’ї з Ковеля житло купують в Луцьку.

Як зазначила Людмила Данилевич, їм пропонували квартири в Ковелі в старих бдинках, та й сума виділеної субвенції не відповідає тим цінам, які існують не тільки на первинному, а й на вторинному ринку нерухомості.

Депутат Святослав Кравчук сказав, що до таких питань треба ставитись обережно, і для того, щоб прийняти таке рішення обдумано і зважено, цю проблему варто було б обговорити, щоб знайти шляхи її вирішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі досі не вирішили питання з трьома квартирами для сімей загиблих учасників АТО
24 грудень, 2015, 21:15