Вперше на Волині у вузі вчитиметься африканець

Вперше на Волині у вузі вчитиметься африканець
Учечуку Обасі — перший абітурієнт на Волині з африканського континенту, який цими днями був рекомендований екзаменаційною комісією до навчання у Луцькому національному технічному університеті.

Про це повідомляє Волинь-нова.

Відтепер, юний житель Нігерії навчатиметься на факультеті комп'ютерних наук та інформаційних технологій Луцького Національного технічного університету.

Ректор Луцького НТУ, доктор технічних наук, професор Віктор Божидарнік привітав Учечуку Обасі(на фото) з успішним проходженням вступної кампанії.


Вручаючи хлопцеві книги про Луцьк, він сказав: «Луцький національний технічний університет першим в Україні отримав можливість видавати подвійний диплом про вищу освіту, який визнається країнами Євросоюзу. Статус студента Луцького НТУ є почесним, бо дає старт для здобуття почесної професії, оскільки готуємо фахівців за 25 напрямами, зі 34 спеціальностей».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ненвже це така важлива подія. В нас іде повна деградація журналістів.
Відповісти
Якщо це подія для самого Божидарника, то чому б про це не розповісти.
Вузу важливо мати певний рейтинг серед іноземних студентів. І це ж тільки початок.
Відповісти
Учечуку ожениться, потім підятгне своїх родичів з Нігерії, ті в свою чергу тут заведуть сімю... і через 20-30 років у Луцьку буде як у європейських містах - цілі квартали, населені афроамериканцями, куди поліція боїться заходити, і уряди тепер не знають що з цими мігрантами робити, бо вони не визнають і неохоче дотримуються законів і звичаїв тієї держави, в якій проживають.
Так що хай живе і кріпне дружба народів!
Відповісти
треба проконтролювати щоб цей Учечука вчасно забрався на свою батьківщину! хай піднімає рівень володінян інформаційними технологіями у себе вдома!
Відповісти
Да этих чер---ых по всех вузах Украины как собак нерезанных. Луцк наверно был единственный обл центр где их не было. Пацаны, держитесь-девки торчат от черных ч--ов.
Відповісти
Удачи тебе чувак))) Ато в ЛНТУ такие Учечюки, особенно на факультете КНИТ, что ты не )))Обасі (без обид)...
Відповісти
Цікаво йому скидки будуть на сесію?)
сльози)
велика подія державного значення прямо)
Відповісти