«Підкамінь-2012» запрошує фестивалити без політичних прапорів

«Підкамінь-2012» запрошує фестивалити без політичних прапорів
Організатори етнофестивалю «Підкамінь-2012» звертаються до усіх політичних сил з проханням залишити партійні прапори та агітаційну продукцію вдома, а на Підкамінь 2012 взяти гарну вишиванку.

Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

Один із організаторів фестивалю Олександр Ганущин каже: «Підкаменю» - шість років і «Підкамінь» має вже свої традиції. Однією з таких гарних традицій є відсутність на Фестивальному Полі наметів і прапорів із партійною символікою та роздаткових партійних агітаційних матеріалів. Фест виріс у непростих умовах становлення Українського суспільства: за шість років вже вчетверте відбувається виборча кампанія, кілька разів змінювалася влада. Коло творців фестивалю завжди було «різношерстним» щодо політичних уподобань. Але, вони завжди знаходили спільну мову. Бо у них була одна мета - «Підкамінь».

Як зауважив інший організатор фестивалю Ігор Криськів, фестиваль, залишаючись майданчиком пропаганди усього Українського з великої літери, жодного разу не став майданчиком для тотальної передвиборної агітації.

Нагадаємо, 8-12 серпня на Львівщині пройде етнофестиваль «Підкамінь – 2012», на сценах якого обіцяють виступити понад 70 музичних виконавців та груп.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фестиваль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Підкамінь-2012» запрошує фестивалити без політичних прапорів
03 серпень, 2012, 16:15