ТОП-5 найпопулярніших вакансій січня у Луцьку

ТОП-5 найпопулярніших вакансій січня у Луцьку
Незважаючи на складну економічну ситуацію в країні та хибну думку, що в кризу неможливо знайти роботу, волинські роботодавці визначили, хто наразі найбільше необхідний у вітчизняному бізнесі.

1-е, 2-е та 3-є місця займають відповідно продавці, продавці-консультанти та менеджери з продажів. Їх необхідно багато і в різні сфери – у супермаркети, в меблеві магазини, у магазини взуття, жіночого одягу та спортивні крамниці. Щоб знайти себе у цій сфері, необхідні мінімальний досвід роботи, середня освіта та бажання спілкуватись з людьми. Зарплата від 1500 грн.

4-е місце – адміністратори. У торгові центри, ресторани, супермаркети, хостели, готельно-ресторанні комплекси та нічні клуби. Якщо вам цікаві дані вакансії, то необхідно мати досвід роботи від 1-го року, вищу освіту та вміння уникати й вирішувати конфліктні ситуації. Зарплата від 3000 грн.

5-е місце між собою поділяють водії та бухгалтери. Досвід роботи від 2-х років, зарплати сягають навіть 10 000 грн. Якщо водії можуть бути і з середньою освітою, то бухгалтер має бути освічений, щонайменше отримати вищу освіту.

Якщо розглянути інші міста в області, то найбільше потребують нових працівників у Ковелі, Нововолинську, Володимирі-Волинському та Любомлі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Любомиль - то шо?
Відповісти
Software engineer 75000
Відповісти
"Освічений" бухгалтер
Відповісти
Да але платьять тим продавцям як лохушкам. подивіться які дівчата сидять на касі обізнані, невічливі, неакуратні і так далі.
Відповісти
Лена-дворник завидует кассиру супермаркета.
Відповісти