«Волинь» програла «Шахтареві» всуху 0:4. ФОТО. ВІДЕО

«Волинь» програла «Шахтареві» всуху 0:4. ФОТО. ВІДЕО
Донецька команда «Шахтар» виграла у луцької «Волині» з рахунком 0:4.

Матч відбувся 6 серпня на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

Трибуни, як це буває на матчах з сильними командами, були заповнені приблизно на 85%. На двох секторах, які передбачені для вболівальників гостей, сиділи не більше двох десятків фанів «гірників».

Перший тайм матчу почався з голу у ворота «Волині». Вже на четвертій хвилині м’яч у ворота господарів забив гірник Марко Девіч. «Шахтар» відкрив рахунок ще до того, як диктор закінчив зачитувати склади команд.

У наступних контратаках «червоно-білим» помітно не вистачало швидкості, майстерності і захисту. Як наслідок, вже на 32 хвилині 22 гравець «помаранчевих» Генріх Мхітарян буквально закотив повз спину волинського голкіпера м’яч у ворота господарів.

Між першим та другим голами варто відмітити кутові штрафні удари волинян, які втім не увінчалися успіхом. На 24 хвилині після того, як 10-тий номер «Волині» Ерік Бікфалфі пробивав м’яча, 4-тий номер червоно-білих Петр Занєв головою бив в площину воріт суперника, втім м’яч пройшов над сіткою.

На 27 хвилині Ерік Бікфалфі спробував виправити ситуацію, вийшов фактично сам-на-сам з голкіпером «Шахтаря», однак пробив над воротами.

Третій гол у ворота «Волині» гості забили наприкінці першого тайму. На 42-ій хвилині гол у ворота червоно-білих забив 29 номер «Шахтаря» Алекс Тейшейра, після розіграшу Коста-Девіч-Рац. Після цього частина лучан покинула трибуни.

Контратака лучан на останніх хвилинах першого тайму не увінчалася успіхом: 11-метровий удар волинян попав опинився в рукавицях голкіпера помаранчевих.

Другий тайм розпочався для луцької команди черговим пропущеним м'ячем. Вже четвертим. На 51 хвилин гравець шахтаря Генріх Мхітарян забив ще одного гола у ворота «Волині».

«Гірники приїхали на тренування. Навіщо було так далеко їхати для тренування?», - іронічно лунало з трибун.

У другому таймі нагода забити у ворота «Волині» була щонайменше двічі у гравця Вілліана. На 85 хвилині був чи не найдраматичніший момент біля воріт «Шахтаря», коли гравець луцької команди Петр Занєв ледве на забив зі спини ногою у ворота «Шахтаря», а за мить шкіряного пробував добивати сьомий номер червоно-білих Шумахер.

На 87 хвилині фани гірників почали пускати помаранчеві димовухи та іншу піротехніку.

На 90-тій хвилині була остання атака волинян. Бив 10-тий номер Ерік, добивав Суботіч, втім свисток ознаменував за хвилину перемогу "Шахтаря".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надрали волынякам зад.
Відповісти
що сталось з волинянами де та команда що могла надерти дупу шахтареві?
Відповісти
Ну было один раз, "надерли" и Шахтеру и Динамо, так что теперь? Носиться с этим? Время вперед идет и нужно смотреть на вещи реально!
Відповісти
Калікі куда вони дивляться,самі же да.ть забити пидари тупарили бомжів беруть якіхось..
Відповісти
Волинь Супер!!!!!
Haribol
:-)
Відповісти
нет майкона...
боятся играть, мяч получил и тут же отдает комуто...
Відповісти
жодного по-справжньому небезпечного моменту не було. команда не здала зовсім. невірна тактика на гру. про які єврочашки ми можемо мріяти з таким тренером?
Відповісти
Останні новини
«Волинь» програла «Шахтареві» всуху 0:4. ФОТО. ВІДЕО
06 серпень, 2012, 20:49