Вікторова не позбавили депутатства – чекають пояснень

Вікторова не позбавили депутатства – чекають пояснень
Депутати Волиньради не дали своєму колезі Олександру Вікторову скласти депутатські повноваження достроково.

Про це стало відомо 27 грудня під час сесії Волинської обласної ради.

Під час обговорення губернатор Волині та депутат облради Борис Клімчук сказав усім, що його депутатська група «Нова Волинь» не голосуватиме за рішення позбавити депутатських повноважень Вікторова, «тому що ми хочемо, щоби він пояснив мотиви».

«Як без нього це приймати. Ми не будемо підтримувати», – сказав Клімчук.

Натомість головний свободівець Волині Анатолій Вітів попросив, аби Клімчук «не займався лукавством».

Голова профільної комісії облради Володимир Навроцький, який доповідав по цьому питанню, сказав, що закон не забороняє голосувати без участі Олександра Вікторова. Тим більше у своїй заяві останній сам написав, щоби рішення приймали без його присутності.

«Ті речі, які зараз відбуваються, в тому числі і кримінального переслідування Вікторова... Він зараз під юрисдикцією прокурора області знаходиться.… Ми самі знаємо, про які речі говоримо. Якщо ви його самі так віддаєте…» – додав Борис Клімчук.

У результаті більшість депутатів не проголосували за позбавлення Вікторова мандата. Відтак він залишається депутатом обласної ради.

Нагадаємо, якби Вікторова позбавили статусу депутата, депутатське крісло отримав би голова Асоціації фермерів Волині Микола Собуцький.

Нагадаємо, що Олександр Вікторов сам подав заяву про складання ним депутатських повноважень, коли проти нього як директора комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» прокуратура області порушила кримінальну справу за підозрою в отриманні хабара.



Відео - Волинська правда (додане о 21:50)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Вікторов
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ай-яй, яка благородна і "чоловіча" (він так любить казати) позиція Бориса Клімчука!!! Залишити корупціоонера в свободівській фракції, щоб при кожній нагоді в морду їм Вікторовим тицяти.... Ну й правильно, ха би думали раніше, кого з собою в раду ведуть
Відповісти
Останні новини
Вікторова не позбавили депутатства – чекають пояснень
27 грудень, 2011, 16:44
На Новий рік обіцяють сніг
27 грудень, 2011, 15:41