Чи буде карантин в Луцьких школах та дитячих садках

Чи буде карантин в Луцьких школах та дитячих садках
Загальний відсоток відсутності дітей в освітніх закладах не досягає 20% карантинного порогу, тому луцькі школи та дитсадки не закриватимуть на карантин.

Про це повідомляє Район.Луцьк, з посиланням на розмову з начальником управління освіти Луцької міської ради Олегом Гребенюком. Він зазначив, що нині лише 7% школярів не відвідують заклади у зв’язку з хворобою. У дитсадках цифра досягає 11%.

«Сьогодні ми збирали інформацію по відсутності дітей у школах. До карантинного порогу ще далеко. Заклади закривають, якщо відсутність перевищує 20%. Лише у школі №2 відсоток відсутності досягнув 15, в інших – цифра удвічі менша», – зауважив Олег Гребенюк.

Якщо рівень захворюваності зростатиме, будуть ставити питання про введення карантинного режиму. Проте зараз, за словами начальника управління, такої необхідності немає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба зачекати щоб хтось помер тоді буде.
Відповісти
Наша Луцька влада ще раз показала свою бездіяльність. Виявляється для того щоб оголосити карантин, їм потрібен певний відсоток!!!! А вжити певних заходів щоб запобігти епідемії вони не здатні.
Відповісти
Так,в школах просять батьків,щоб не водили дітей,а про карантин замовчують!!!
Відповісти
І справді, чому для введення карантину дивляться лише на відсоток захворюваності, а не враховують складність вірусу і те, що вмирають люди? Діти ж знаходяться у групі ризику!Згідна з коментарями,що потрібно вживати заходів для запобігання епідеміі, а не вводити карантин, коли пізно буде...Наші ж лікарні просто не готові для цього!
Відповісти
В групі моєї дитини в садочку ходить всього 5-7! дітей з 27, в моїх знайомих - 10-12 з 25.
То який у Вас там офіційний відсоток відвідуваності і здогадуєтеся куди я раджу його засунути?
Відповісти
в нашій групі з 32 ходить 15діток....
Відповісти
Круто, депутати собі на 2 тижні пішли на каранин, їм навіть статистики про захворюваність не треба, а на дітей, людей їм начхати. На Волині вже померла одна людина від грипу, цього ще мало? Чи потрібно щоб ще хтось помер?
Відповісти
Цікаво,як вони вирахували відсоток і коли встигли,якщо діти тільки 3 дні навчаються. В п'ятницю половини учнів класів не відвідували заняття.
Відповісти
Вже від грипу померла одна людина в луцьку і вам ще потрібен якийсь відсоток
Відповісти
Останні новини
Чи буде карантин в Луцьких школах та дитячих садках
18 січень, 2016, 22:00