Як Ви ставитесь до підняття вартості проїзду у луцьких тролейбусах. Підсумки опитування

Як Ви ставитесь до підняття вартості проїзду у луцьких тролейбусах. Підсумки опитування
Проаналізувавши результати опитування "Як Ви ставитесь до підняття вартості проїзду у луцьких тролейбусах?", кореспонденти ВолиньРоst пропонують вашій увазі підсумки.

Отже, варіант відповіді "Так, варто підняти" підтримали 218 осіб (34%). "Ні, це грабіж" посів перше місце - 219 (34%). "Користуюсь маршрутками" обрали 74 читача (11%). За варіант "Маю власне авто" проголосували 69 відвідувачів сайту (11%). Відповідь "Мені все одно" набрала 64 голоси (10%).

Всього в опитуванні взяли участь 644 людини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно! Iдемо вiрною дорогую! Дякуем!!!
Відповісти
у них і так ніхто, крім пенсіонерів, їздити не хоче! а ще з останнім нововведенням їзди без кондуктора - це просто жах! яка там безпека руху!
Відповісти
Підняття вартості до двох гривень вже давно треба було зробити, бо вже надоїло постійні зауваження від кондукторів шукайте копійки. А для пенсіонерів та пільговиків ввести доплату на пересування в транспорті, і зробити пільговий проїзд як для дітей і студентів по 1 грн. І обов'язково потрібно збільшити кількість троллейбусів на лініях принаймі вдвічі (з 40-ка до 80-ти). Тоді можливо і надалі заміняти маршрутки на троллейбуси.
Відповісти
всі на лижі.
Відповісти
Щоб бути рентабильним-зробіть проїзд пенсіонеру символічний-50 копійок- половину перестане без потреби кататись-тролейбусом скористаються платоспроможні. Я не проти пенсіонерів,АЛЕ ІЗ ЗАРПЛАТОЮ 1650-треба їхати тролейбусом,та це нереально. Чи організувати дотацію їм в розмірі 70 грв.В Нововолинську,Володимирі,Ковелі-теж бідні пенсіонери,та вони не мають тролейбусів-справляються-просто є деякі(не всі),котрим вдома сумно-от і людей побачили,і поговорили...ВСЕОДНО БЕЗПЛАТНО,,,
Відповісти
дуже добре було б підняти оплату за проізд для пінсеонерів до рівня оплати учнів і студентів проізд у тролейбусі м. луцька.думаю що буде більш европейський сервіс обслуговування транспортом.
Відповісти
Останні новини
Як Ви ставитесь до підняття вартості проїзду у луцьких тролейбусах. Підсумки опитування
19 січень, 2016, 12:59