В Луцьку маршрутка № 18 курсуватиме по-новому

В Луцьку маршрутка № 18 курсуватиме по-новому
У Луцьку маршрутка №18 тепер повертатиме на вулицю Винниченка, а не на проспект Волі та вулицю Шопена. Також маршрутка не заїжджатиме на вулицю Ветеранів, а їхатиме по Соборності та Молоді.

Про це розповів начальник управління транспорту міської ради Анатолій Миронюк під час засідання виконкому міської ради.

За його словами, зберегти маршрут №18 обов’язково треба, бо він їздить до дачного масиву Маяк, де живе багато лучан. Тому він життєво важливий для міста. Однак перевізник скаржиться, що йому невигідно їздити за нинішнім маршрутом.

Також Миронюк додав, що маршрутку №27 планують продовжити до «Адреналін Сіті».

Заступник міського голови Сергій Григоренко каже, що з літа по маршруту 17а планують запустити тролейбуси. В перспективі планують замінити на тролейбуси 17-й та 2-й маршрути.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
34 коли пустите, обіцяльщики?
Відповісти
А маршрут №18 буде і надалі іздитиме по вул. С. Ковалевської та вул. Г. Мазепи, чи теж змінили? Було б краще б маршрут 18 вернути і подовжити до АС№2 по вул. Даньшина, а то знаки зупинки лишилися а маршрутки не ходять, і студенти ЛНТУ напевно були б не проти поверненя даного маршруту, т.к. як їм було зручно добиратися як з головного корпусу, так і з корпусу на вул. Потебні до економічного корпусу на вул. Ковалевській. А стосовно №27 то це добре що його подовжили до СОК Адреналіну, а то однієї №28 (яка їде з ДПЗ) було за мало. Таким чином можна і маршрути №10 та №11 подовжити до СОК Адреналін, т.к. як особливого сенсу до корпусу "Університету України" постійно їздити не має.
Відповісти
Крім №34 ще обіцяли №33, але напевно їх нам ще чекати не один рік. Так само і заміни маршруток №№17 та 17а на троллейбуси, тому що і троллейбусів вільних немає (а це як мінімум по чотири на кожен маршрут, плюс резерв), і потрібно поворот лінії з Б. Хмельницького на площу Злуки в сторону старого ринку прокладати, а ЛПЕ постійно скаржиться що в них навіть дроту вільного не має, а тут ще й три стрілки прокладати. І також слід зауважити, що потрібно подовжити маршрут №26 або №26а до тролейбусного кільця на ДПЗ, щоб з'єднати прямим сполученням ДПЗ та Вишків, як це колись давно робив маршрут №7.
Відповісти
Коли врешті щось курсуватиме ківерцівською? Покращення для людей чи для нахабних перевізників?Чи рух ківерцівською не розвантажив би Соборності? Чи не швидше і ефективніше діставатися сорокового кварталу з центру черіз ківерцівську ніж їхати в обїзд через усе місто? На Ківерцівській живуть люди чи роботи? Міська зрада думає про людей чи про перевізників? Я ннавіть 5 грн заплачу аби курсувала маршрутка ківерцівською а люди були повідомлені про це і розклад висів.
Відповісти
Не зрозуміло а як з Винниченка потрапити можна на Шопена?
Відповісти
Ногами 300 метрів проти слабо!
Відповісти
Ха ха ха!!! Але вірно!!!
Відповісти
А для чого знімати маршрут із вулиці Ветеранів, було дві лишиться одна, яку не дочекатись. Чи мало маршрутів на на Соборності і Винниченка. По дибільному роблять.
Відповісти
100% !!!рух маршруту #18 був зручним для багатьох лучан,а тепер...
По вулицях Соборності-Молоді-Відродження маршруток більше ніж потрібно! Водії один одного обганяють,літають!проводять боротьбу за пасажирів нехтуючи безпекою людей,і в цій "погоні"не завжди зупиняються там де потрібно!
Шановні перевізники і водії поверніть старий маршрут #18!!!!!!
Відповісти
на вул.Ветеранів при 2 маршутках тяжко було шось дочекатись, інколи бистріше можна було б дойти до "авресу", то тепер будемо чекати маршутку як свята, 2 рази на рік, новий рік, та дощ
Відповісти
слухайте я згоден з Ланою №32 буде тяжко дочекатись якщо треба на шопена чи на ветеранів
Відповісти
може вона і не казала що №32 буде тяжко дочекатись але поверніть стару маршрутку №18
Відповісти
і ще скільки можна міняти маршрутку №18
Відповісти
Останні новини
В Луцьку маршрутка № 18 курсуватиме по-новому
20 січень, 2016, 11:33