Волиняни знають, як боротися з корупцією. А влада?

Волиняни знають, як боротися з корупцією. А влада?
Спецтема ВолиньPost «Як побороти корупцію?» викликала особливий ажіотаж та обговорення у сотні наших читачів. Пишуть різне: висловлюють зневіру, крик душі із нецензурною лексикою або конкретні дієві рекомендації. Наприклад, читачі під ніками «гриць» та «бюджет» пишуть:

Нагадаємо, що кілька днів тому, щоб підвищити поінформованість волинян у питаннях запобігання та боротьби з корупцією та хабарництвом, журналісти редакції ВолиньPost звернулися з кількома питаннями до керівників трьох державних структур, найбільш дотичних до заданої тематики.





На сьогодні прес-служба Головного управління ДФС у Волинській області повідомила, що пан Юристовський перебуває у відпустці і запевнили, що, як тільки повернеться, відповість на наші запитання.

Прес-служба Національної поліції у Волинській області повідомила, що керівник Петро Шпига готовий відповісти на запитання і дати особистий рецепт боротьби з хабарництвом, але…але через зайнятість особисто з нашими журналістами зустрітись не може, його відповіді запише прес-служба. Відео передадуть згодом.

Від начальника управління патрульної поліції Луцька лейтенанта Антона Цюцюри відповіді ще чекаємо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рецепт-Пащенка-на майдан-новий..ким?
Відповісти
Тепер там хлів, а де вмикнути циркулярку?
Відповісти
Цікаво буде почути з цього приводу коментар пана Юристовського, який всі свої зароблені непосильною працею на ниві збору податків статки ( квартира, маєток, автомобілі, тощо) оформив на свою рідню http://volyn.tabloyid.com/skandal/golovnyy-podatkivec-volyni-buv-zamishanyy-u-korupciynomu-skandali
Відповісти