«Волинь» позбавлять турнірних очок у чемпіонаті

«Волинь» позбавлять турнірних очок у чемпіонаті
Федерація футболу України оповістила УПЛ про набуття чинності двох рішень Дисциплінарного комітету ФІФА про позбавлення "Волині" турнірних очок у чемпіонаті.

Про це повідомляє "SportArena"

Причиною такого рішення стало невиконання зобов'язань з виплати заборгованості своїм колишнім футболістам - Ісса Ндоє і Душану Савичу.

Офіційний сайт УПЛ повідомляє про те, що за невиконання рішень Дисциплінарного комітету ФІФА (від 3 лютого 2015 і 9 жовтня 2015) необхідно позбавити "Волинь" 6 очок (по кожній справі). У сумі виходить, що в турнірній таблиці лучани недорахуються 12 пунктів.

Це означає, що після перерахунку "Волинь" посідає 9-ту сходинку і має в активі 15 очок.

Нагадаємо, що раніше вже повідомлялося про те, що ФФУ перед керівництвом "Волині" встановила дедлайн до 17 січня на погашення боргів перед екс-півзахисником Душаном Савичем.

Оскільки заборгованість не була погашеною, тому, як і передбачалось, "Волинь" сьогодні позбудеться шести пунктів. Сам Савич заявляв, що Волинь заборгувала близько 100 000 доларів.

Друге рішення Дисциплінарного комітету - це борги "Волині" перед воротарем Ісса Ндоє, якому повинні були виплатити майже 1000000 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому Палиця не фінансує борги Волині. Якщо вже пообіцяв помагати, то виконуй обіцянки. Інакше - віддай клуб тому, хто потягне його фінансування. А то спорткомплекс на міській земельці приватний будує і вже абонплати стриже з потенційних відвідувачів, а на клуб наплювати. Навіть на збори Волинь вперше за своє існування нікуди не їде.
Відповісти
так борги зібралися за час його керування. де ті хлопаки що зняли Кварца і привели в команду Дем"яна? може в них грошенят за борги взяти? вони настригли їх багато за той рік
Відповісти
Ось вам Палиця во всій красі.Чому мовчать фани.Робіть висновки і голосуйие за укроп.
Відповісти
Останні новини
«Волинь» позбавлять турнірних очок у чемпіонаті
22 січень, 2016, 13:45