Прокуратура розслідує хуліганство Парасюка

Прокуратура розслідує хуліганство Парасюка
Ужгородська місцева прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства (ч.3 ст.296 КК України) у приміщенні апеляційного суду Закарпатської області під час розгляду апеляційних скарг щодо зміни запобіжного заходу п`ятьом затриманим через бійку на Драгобраті.

Про це повідомили 23 січня у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

"Йдеться про ситуацію, коли в період з 23:30 22 січня до 7:00 23 січня народним депутатом Володимиром Парасюком разом з групою невстановлених осіб близько 50-80 чоловік, одягнутих в камуфляжну форму з нашивками ДУК "Правий сектор", які прибули до залу суду для підтримки підозрюваних, було спровоковано штовханину з правоохоронцями.

В ході потасовки правопорушники грубо висловлювались нецензурною лайкою, спровокували бійку та почали блокувати можливість конвоювання із зали суду підозрюваного", - зазначено у повідомленні прокуратури.

Повідомляється, що при цьому було пошкоджено майно, яке перебувало в приміщенні апеляційного суду Закарпатської області.

Розслідуванням вказаного кримінального правопорушення займається слідче управління ГУНП в Закарпатській області.

Також на сайті прокуратури розміщено уривок відео, на якому нардеп Парасюк агресивно поводиться щодо представника облпрокуратури, жбурляє в його бік ємність з водою та папери.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який народ, такі і його представники в раді.
Відповісти
Ти сам чмо!!Може з цим лайном тільки так ітреба поводитись
Відповісти
Згідно Конституції України кожна людина фізично недоторкана, сила до неї може бути застосована лише у разі скоєння правопорушення. То парасюк стрибав на майдані для того щоб ховаючись за депутатським мандатом порушувати Конституцію та закони України? Тоді він не тільки чмо а й боягуз. Бо коли більш нічого як бити морди не вміє то потрібно було йти в спорт на ринг і там проявити себе,а не махати руками ховаючись за мандат. Завдання ж депутата приймати справедливі закони які б в подальшому унеможливили б виникнення подібних конфліктів в тому числі і щодо реформування судів. Для того щоб привести на суд 80 озброєних осіб, кілька продажних змі і здійснювати тиск багато розуму непотрібно але така поведінка рано чи пізно породить серйозні наслідки. Депутат як ніхто інший повинен у своїй діяльності керуватись виключно законами України, бо як народ ставитиметься до законів, якщо навіть люди які їх приймають, самі ж, грубо порушують.Для здійснення правосуддя в Україні існує виключно система судів. Вичерпавши всі національні засоби захисту своїх прав, особа може звернутись в Європейський суд з прав людини. А не прийшовши на перше судове засідання вже репетувати що засуджують "патріотів" питання тільки в чому полягав отой "патріотизм".Нічого більше від неосвіченого голослівного крикуна я не чекав бо, сама наявність в нього депутатського мандата без відповідної освіти вже є прямим порушенням Конституції.
Відповісти
... одні варті інших...
Відповісти
Парасюк - истеричне хамло,яке дбае лише про себе, але так,що вже перейшов уси межи культурного и розумного. А ти,хто думае,що вин патриот- ватники. Спитайте в Коломойського,як вин керуе цим хамом и скильки платить
Відповісти
Парасюк - найбрудніша частина піни, піднятої майданом.
Відповісти
Мало, мало, мало... представникам закону рукі порубати по самі лікті, сукі прокурорські.....А всіх суддів в розход без слідства, а статки конфіскувати і продати на відкритих аукціонах. Гроші виділити багатодітним сімям, та на освіту молоді....
Відповісти
Не вдавись злобною слюною.тільки нікчемна людина таке напише.
Відповісти