Полтавська влада почула бійців АТО

Полтавська влада почула бійців АТО
У Полтаві півтори сотні військовослужбовців вийшли на акцію протесту, щоб домогтися відновлення пільг на проїзд в автотранспорті. За словами пікетувальників, гроші на це влада "забула" чи "запізнилася" перерахувати перевізникам.

Про це інформує ТСН.

Спершу військові заблокували виїзд з автовокзалу, де їм, власне, і відмовили в пільговому проїзді. Однак це результату не дало. Тоді бійці АТО перекрили трасу Київ-Харків. До акції долучилися афганці та чорнобильці.

Пікетувальники просили вибачення у водіїв та виправдовувалися, що іншого способу привернути увагу влади до їхніх проблем немає.

Дорогу звільнили, коли чиновники запросили їх на переговори. "Серед хлопців багато не мають роботи, влада починає "крутити" з виділенням землі. Перевізник не має права відмовити пільговику в наданні послуг – і крапка. Якщо влада щось там вчасно не виділила, не передбачила механізм – це проблеми влади", - озвучив позицію протестувальників голова обласного відділення Української спілки ветеранів Афганістану Юрій Цомартов.

Як уже повідомлялося, внаслідок блокування з обох боків дороги одразу ж утворилися затори з легковиків та вантажівок. Протестувальники пропускали лише автомобілі з дітьми та пасажирами, які поспішали в аеропорт.

Блокування тривало 15 хвилин, після чого акцію припинили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Владо,владо,скоро будете в дитини кусок хліба з рота видирати тими загребущими руками.
Відповісти
Згоден
Відповісти
горе -політики України і Росії і усього світу!!! Матерям, дітям, жінкам і в Україні і в Росії і в усьому потрібні живі і здорові - сини, батьки, діти !!! Пекло на Сході України і ще в багатьох країнах світу !!! Зненавиділа горе-політиків і Росії і України і цілого світу, які ці війни розпочинають !!! Не простий народ війни розпочинає, а захланні до багатства і влади горе-політики і горе-Президенти усього світу!!! А ще що трагічно, що ми самі їх вибираємо (виборці усього світу- простий народ) , а вони потім простий народ усього світу на гарматне м'ясо, а самі під охороною живуть, яка ходить із
зброєю !!!
Відповісти