Скандал у київській школі: вчителька змушувала дітей битися головою об дошку. АУДІОЗАПИС

Скандал у київській школі: вчителька змушувала дітей битися головою об дошку. АУДІОЗАПИС
У київській школі №15 розгорівся скандал. За словами батьків першокласників, класний керівник знущається та принижує дітей.

Про це повідомив батько учня Олександр Каплюк в листі волонтерам, який є в розпорядженні LB.ua.

За його словами, жінка регулярно сварила і принижувала дітей. Дізнавшись про це, батьки Володі вмонтували диктофон в його пенал і стали записувати те, що відбувається у Демиденко на уроках.

«Учнів 1-Б класу школи №15 принижував викладач перших класів Демиденко Юлія В'ячеславівна, створивши атмосферу в класі, яку більше можна представити у колонії для кримінальних злочинців, ніж в класі 6-7-річними дітьми, у київській школі з поглибленим вивченням англійської мови», — написав Олександр.

Чоловік розповів, що 14 січня викладачка покарала його сина Володю тим, що змусила дитину розбити голову об дошку.


«Хто стукав? Головою з розбігу об стінку. І перед стінкою не зупинятися. Хочеться постукати – ось так. І ніяк по-іншому. Чув, Тьома?», — звертається вчителька на аудіозаписі до одного з учнів під час уроку. Потім, схоже, знаходить «винного».

«Ось хто взагалі-то стукав. Встань! Будь ласка, з розгону головою об дошку, якщо хотів постукати. Головою стукай об дошку! Може, іноземну мову якусь вивчиш!», — кричить вчителька маленькому Володі.

На записі чутно, як дитина розплакалася, але це не зупинило вчительку.

«Хочеться зробити щось погане – відразу устань та й головою об дошку. Перехочеться. Тільки не зупиняйся біля дошки, з розбігу, добре?», — каже вона дитині.

В цей час однокласники «підбадьорюють» дитину: «Вова, давай, давай!».

В той же день, 14 січня, Олександр звернувся з аудіозаписом до директора школи Тетяни Чухно, яка, за його словами, пообіцяла звільнити Демиденко.

Проте за вчительку заступилися деякі батьки, які погрожували Олександру «не дати життя» його родині.

Тим не менше Каплюк та дві пари батьків мають намір подати в суд на вчительку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
справедливості ради,дивлячись даже на своїх дітей я її розумію!! Тут двоє як почнуть то не знаєш куди діватися а якщо їх 25 чи 30 то всім вчителям особливо початкових класів памятники треба ставити...
Відповісти
А як вчителям з учнями ути? Якщо вони не слухати не хочуть нічого і вчитись не хочуть і ведуть себе буде нагло? що з такими учнями робити? якщо у них тільки у школі права а обовязків у учнів нема і вони цим користуються і ображають вчителя
Відповісти
Люди,Ви хворі? Це першачки,а не тюремщикі-є чимало вчителів,які достукуються,зацікавлюють дітей,працюють з ними.Бути вчителем-це не професія,це ДАР від БОГА. Що з них далі виросте,коли перший наставник сіє жорстокість,деспотизм,ЗЛО. Цього недоробленого вчителя не лише звільнити з роботи,але й приставити до громадських робіт-типу прибирання парків і розганяння алкашів-там їй точно покажуть куди розганятись. На якій мові вчить ця мудрагеля дітей? ГАНЬБА керівництву школи. Так, з дітьми зараз дуже важко працювати,а хто казав ,що буде легко?????????????????
Відповісти
Вчителька не права, не потрібно було так казати. Але я її розумію, вона просто була роздратованою. Якщо батьки півроку її діставали, то ніякі нерви не витримують. Я сама вчитель початкових класів. І коли я працювала другий рік, у мене був 4 клас, батько однієї з учениць просто мене переслідував. Він стояв у мене під дверима під час уроків, заглядав у вікна, а також після уроків ходив по коридору, щоб подивитися чим я займають. Я зробити нічого не могла, мені не повірили би, так як він також працював і цій школі хоча й простим робітником.
І ось одного разу все ж таки йому вдалося так сказати мене підловити. Я проводила урок в іншому класі. І просто,коли почалась перерва вирішила і свій клас не заходити,відпочити від дітей (клас був дуже складний, багатьох батьки завжди так само оберігали, як і цей батько). Насправді нічого страшного не трапилось,просто один з хлопчиків обізвав його доньку. Цей батько відразу пішов до директора і про все розповів,сказав, що я не дивлюся за дітьми.
Але я вважаю, що я жива людина, я також маю право на перерву. Я також хочу їсти, пити і пробачте в туалет. Я не винна, що їхні діти не вихованні і не вміють себе поводити.
Мені було дуже важко в той момент. Я взяла лікарняний і якщо це продовжилось, то звернулась би у відділ освіти. Про що попередила керівництво.
Дуже шкода, що а наш час батьки дуже сильно намагаються контролювати вчителів. І зовсім не займатися вихованням своїх дітей. А також у всіх бігах звинувачують вчителів і нагаться їх контролювати і навчати. Мені дуже цікаво, як вони будуть ставитися до нової вчительки. Я думаю, що вчителька віддавши 20 років школі не могла бути садисткою. Просто над нею весь цей час знущалися і батьки і діти.

Відповісти
БОЖЕ яка дура, да за это ее в тюрму для самых явных, и это Украина? как таких земля держит мне уже не мало лет , но такого беспредела вижу в первый раз, не ужели за это ее не посядят, я б таких на бамбук сажал, чтоб другим неповадно было или как в Сингапуре,за нетрезвую езду-25 плеток по ЖОПЕ, что бы дней 10 встать не могла.

Відповісти
Чому не стоїть питання поведінки хлопця, йому що, можна шуміти під час заняття ?, адже, я впевнена, зауважень вчителька в делікатній формі йому зробила не мало.Вчитель відволікається на нього, діти в класі теж від цього страждають. Таким синочкам батьки дозволяють все, не поважають самі впершу чергу вчителя. Скільки чуємо від знайомих, хоч би швидше понеділок (садок, школа), бо хату перевертає...
Нехай собі вмонтують щось в голову ці батьки, адже дитину не вдарили, боронь Боже, їх син виводив вчителя, не реагувавши на зауваження. Саме головне,дитина не відчула своєї провини, навіть мова про це не ведеться, бідні наступні педагоги, а вкінці кінців самі батьки отримають від такого синочка.
Я повністю на стороні вчителя, ми всі знаємо, які тепер дітки.
Нам вчителі робили зауваження і ми не бігали до батьків, тому, що знали, що відповість мама-вчитель правий, а тут все з ніг на голову ставлять, вчитель заложник, яка повага...
Відповісти
Знаєте що, шановна Лідія, Вам вчителька робила саме такі зауваження??? Типу: "Чому так довго їла вафлю", "В кого впала ручка, я сказала встала вже і підняла"? Ну, що ви, це ж такі серйозні порушення, потрібно тільки верещати не своїм голосом, бо школа прямо, як армія (всі струнко вистроїлись, а не то зроблю тобі "тёмную"). Вона не права абсолютно, не потрібно захищати. Якщо не слухають діти, значить потрібно зацікавити, знайти вихід з положення і щось придумати. А саме головне любити дітей.
Ваша фраза теж цікава: "Нехай собі вмонтують щось в голову ці батьки, адже дитину не вдарили, боронь Боже, їх син виводив вчителя, не реагувавши на зауваження" - ще не хватало тільки цього. Стосовно "вмонтують в голову" сказала б дещо, але промовчу.
Відповісти
Останні новини
Скандал у київській школі: вчителька змушувала дітей битися головою об дошку. АУДІОЗАПИС
27 січень, 2016, 02:28