На гала-концерті «Ліги сміху» виступить луцька команда КВН

На гала-концерті «Ліги сміху» виступить луцька команда КВН
Команда «Замок Любарта» потрапила до гала-концерту другого чемпіонату України з гумору «Ліга сміху». Зйомки розважального шоу відбудуться вже у суботу, 30 січня. Саме тоді буде відомо, чи обере хтось із тренерів луцьку команду.

Про це повідомляє "Таблоїд Волині".

До слова, ймовірно, у цьому сезоні з’явиться ще один, вже сьомий, тренер. Хто це, поки не відомо. До того ж з 12 команд минулого сезону чотири в другий сезон не пішли, а дві не пройшли.

Команда «Замок Любарта» у першому сезоні «Ліги сміху» дійшла до чвертьфіналу чемпіонату. Крім того, на Зимовому кубку «Ліги сміху» здобула нагороду за найкращий жарт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зазвізділись хлопці ( Мала негативний досвід спілкування особисто... вражень купа, змарнований настрій на весь день. Шкода що люди які позиціонують себе як "весельчаки" на сцені псують настрій в повсякденному житті ((
Відповісти
Не люблю цю команду, занадто багато гонору. Особливу у "кепа". Іншим разом навіть хочеться як не словом то ділом витрусити всю звйоздность з... А нєєєє, Михайлу і Андрію - респект і все інше))) і да, хлопаки, то коли ви вже імпровізи почнете нормальні видавати? Взагалі не пам'ятаю у вас нормальної розминки, з чого слідує, шо команда авторів у вас непогана. Так шо кращий жарт - то особисто для мене не показник. Лишається тільки одне - вболівати саме за ЛУЦЬКУ команду, а не за сам "Замок", як данність.
Відповісти
А можна просто радіти за наших хлопців? Чому відразу критика?! Люди позиціонують Луцьк, працюють і ростуть. У них більше шансів стати кращими, ніж у тих, хто хоче бути ідеальним, комфортним та усім подобатись. Молодці, хлопці!
Відповісти
Без критики немає прогресу. То раз. Два. Якщо ви називаєте ростом накрутку невиправданих понтів, іншу сценічну форму та мандрування на велику сцену без зміни змісту та концепції команди, то я вам співчуваю. Позиціонування Луцька - то кльово. Єдине, шо кльово) у пості вище піднімалася проблема інша - у будь-якому випадку людина має залишатися людиною, от і все)
Відповісти
парубки з "замку" на весіллях за гроші людей веселять, а от після другого сехони ці пєтросяни двійну таксу будуть брати :)
Грошенят і слави "понюхали" от і зазвіздЄлісь
Відповісти
Останні новини
На гала-концерті «Ліги сміху» виступить луцька команда КВН
28 січень, 2016, 18:58