У Львові учасники «Маршу справедливості» розфарбували магазин Roshen. ВІДЕО

У Львові учасники «Маршу справедливості» розфарбували магазин Roshen. ВІДЕО
У центрі Львова 29 січня учасники «Маршу справедливості» на підтримку політв'язнів о 16:00 зібралися під магазином Roshen та на знак протесту облили червоною фарбою вітрину, вивісили опудало.

Про це повідомили у прес-службі батальйону ОУН.

Вони і виклали відео того, що відбувалося о 16:00 біля магазину Roshen по вулиці Валовій.

Як повідомлялося, біля фірмового магазину Roshen учасники маршу під крики «Смерть!» та «Геть шоколадного зрадника!» повісили опудало людини із шоколадною головою, а також облили червоною фарбою вітрини магазину.

Пізніше до активістів вийшов прокурор Львівської області Микола Федик, який пообіцяв розібратися із ситуацією з затриманими бійцями батальйону ОУН.

29 січня у Львові близько 400 бійців добровольчих батальйонів та громадських активістів провели марш проти переслідування українських патріотів.

Під час ходи учасники акції скандували «Волю патріотам!», «Добровольці не злочинці», «Слава воїнам АТО!», «Буде репресія – буде реакція». Крім того, вони несли плакати з написами «З війни – в тюрму» та «Зупинимо переслідування патріотів», а також українські прапори та чорні прапори із кельтськими хрестами.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що???!!!! Знову зрада???!!! А у травні 2014 року, коли голосували за президента-мільярдера-олігарха була перемога!!!! Була була, я точно памятаю!!!! І що сі і сталося??!! Шоколадні ріки на "патрійотів" не пролилися???? Доводиться собі на прожиття займатися грабунками, рекетом, бандитизмом???? А влада за це за грати саджає??? Ай ай ай, яка ця влада погана!!!! Але що ж робити, як самі її на майдані вистрибали!!!! Ото тіштесь, дурні, тепер.
Відповісти
Останні новини
У Львові учасники «Маршу справедливості» розфарбували магазин Roshen. ВІДЕО
29 січень, 2016, 23:59