Депутат БПП розповів, які події точно приведуть до розпуску цього парламенту

Депутат БПП розповів, які події точно приведуть до розпуску цього парламенту
Початком нових парламентських виборів може послужити єдина причина - розвал коаліції. Так вважає депутат верховної ради України від Блоку Петра Порошенка - Олег Петренко.

Новину повідомляє «Преса України»

Чергові 30 днів, під час яких не засідатимуть депутати українського парламенту, на думку нардепа, точно не стануть підставою для розпуску Ради. Головною причиною для початку нових парламентських виборів може бути тільки розвал коаліції, вважає депутат. Фактично коаліція вже не виконує свою функцію, констатує Петренко.

Залишається тільки підтвердити розвал коаліції де-юре. Складно сказати, хто саме запустить механізм початку розпаду коаліції. Мало кому з політиків захочеться отримати звання того, хто розвалив коаліції і почав безлад з черговими виборами , додав депутат.

На думку Петренка, необхідно лише дочекатися звіту уряду і рішення чіткого парламенту в цьому питанні.

Наприклад, один з найбільш численних членів коаліції фракція« Народний фронт » категорично не захоче відправляти у відставку як прем'єр-міністра, так і інших своїх ключових міністрів. У разі, якщо уряд Яценюка все ж таки відправиться у відставку, при формуванні нового кабміну фракція «Народний фронт» автоматично вийде з коаліції, припускає депутат. Це і послужить приводом для дострокових парламентських виборів.

Нагадаємо, що якщо на початку парламентського тижня на Раді коаліції лідери депутатських фракцій активно обговорювали дострокові парламентські вибори, то в п'ятницю «аншлагу» депутатів на робочих місцях не спостерігалося. Зал Верховної ради був практично порожнім.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоріше б.Не можу дочекатись,коли розвалиться ВР,так хочу нових виборів,щоб собі попасти в парламент.
Відповісти
Тільки мажоритарні вибори і з квотою для лікарів, аграріїв , підприємців, вчителів і т. д. Політиків бездарних нахер з влади і України.
Відповісти
Тільки мажоритарні з правом самовисування!Ми вже дуже добре відчули на собі монополізм партій,які просувають потрібних їм людей,щоб ті кормили партію,ну і звичайно вождя.
Відповісти
Це ж стадо Баранів подивіться на усіх волинських депутатів: Гузь, Івахів.....
Відповісти
Чим скоріше це станеться,тим краще.Більш нездалої ВР з більш нездалим спікером ще не було.Найкращий варіант для України-одночасні перевибори в т.ч разом з президентом.
Відповісти
Повністю підтримую. Янукович, якого ми зневажали, просто дитя мале проти цих упирів.
Відповісти