Чемпіонат Ковеля з міні-футболу закінчився зливою голів

Чемпіонат Ковеля з міні-футболу закінчився зливою голів
Кращим бомбардиром відкритого чемпіонату Ковеля з міні-футболу став Андрій Музичук, який забив 30 голів у ворота суперників.

Про це повідомили у Ковельській міській раді.

Цьогорічний чемпіонат зібрав 8 команд, які за коловою системою визначали найсильнішу команду міста – чемпіона 2012 року. Футбольні баталії тривали впродовж двох тижнів на спортивному майданчику СШ № 3.


Розпочала турнір команда «Авто-Бум», яка переграла з мінімальним рахунком 3:2 команду «Шанс-Авто-І», але в іншому матчі з командою «Ветеран» несподівано поступилась - 1:3.

Досить впевнено пройшла весь турнір команда «Апперкот», перемагаючи своїх суперників. Тільки останній матч між командами «Апперкот» та «Авто-Бум» мав визначити чемпіона. У разі перемоги команди «Авто-Бум» мав відбутись «золотий матч». Але команда «Апперкот», впевнено забивши у ворота автомобілістів 4 голи та пропустивши один у свої ворота, стала чемпіоном міста. Друге місце -за командою «Авто-Бум», третє виборола команда «Шанс-Авто-І»

Нагороду в номінації «Кращий воротар» отримав Дмитро Дувакін («Апперкот»), «Кращим гравцем» визнано його одноклубника Тараса Романчука. «Кращим бомбардиром» став Андрій Музичук («Шанс-Авто-І»), а в номінації «Кращий молодий гравець» переміг Олег Вітвілюк з команди «Шанс-Авто-І» .

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чемпіонат Ковеля з міні-футболу закінчився зливою голів
09 серпень, 2012, 09:48