Американці хочуть вкладати гроші у Шацькі озера

Американці хочуть вкладати гроші у Шацькі озера
«Нас дуже цікавлять Шацькі озера, де необхідно розвивати туризм. Ми пропонуємо зробити конкуренцію озеру Балатон, яке знаходиться в Угорщині, тому що Шацькі озера кращі за це озеро», - заявила директор Міжнародної інвестиційної групи Ай.Ай.Джі. (I.I.G.) Ірина Гладиш.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Ірина Гладиш сказала, що організація збирає цікаві інвестиційні пропозиції зі всіх регіонів України, щоб в подальшому презентувати їх інвесторам для майбутніх капіталовкладень.

«Найбільшою проблемою, яка виникає в інвесторів, коли мова заходить про Україну, є відсутність інформації про країну. На Волині багато місць, які потребують іноземного капіталу. Дуже шкода, що світ мало знає про існування цієї області. Нас дуже цікавлять Шацькі озера, де необхідно розвивати туризм. Чим більше буде на озерах туристів, тим краще розвиватиметься місцева та державна економіка. Треба, щоб іноземні туристи знали про Шацькі озера. Ми пропонуємо зробити конкуренцію озеру Балатон, яке знаходиться в Угорщині, тому що Шацькі озера кращі за це озеро. І німці, і поляки їдуть на Балатон. Треба зробити так, щоб вони поїхали на Волинь і витрачали свої кошти тут», - сказала вона під час зустрічі із заступником голови обласної державної адміністрації Едуардом Стоєвим.

Едуард Стоєв наголосив: «Є дуже багато цікавих пропозицій щодо співпраці між інвесторами Америки та Європи. Представники групи Ай.Ай.Джі. готові запропонувати свої послуги волинським бізнесовим колам для залучення іноземного інвестора. Від нас вони отримали перелік інвестпроектів, які розроблені провідними волинськими підприємствами. Він буде доопрацьований і ми сподіваємось на плідну співпрацю».

Довідка

Міжнародна інвестиційна група Ай.Ай.Джі. (I.I.G.) створена в 1991 році в США та протягом 19 років співпрацює з українськими, американськими та європейськими партнерами. Свою діяльність компанія націлює на те, щоб допомогти іноземному бізнесу знайти відповідні можливості в Україні та українському бізнесу – партнерів за кордоном.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Американці хочуть вкладати гроші у Шацькі озера
09 серпень, 2012, 14:04