На Волині - переатестація екс-міліціонерів

На Волині - переатестація екс-міліціонерів
Із 3-го по 10-го лютого атестатіційну комісію при управлінні УМВС у Волинській області проходитимуть правоохоронці у місті Володимир-Волинський та Нововолинськ.

Про це повідомляє інтернет-видання Під прицілом.

Сьогодні, 4-го лютого, до Луцька їдуть начальники із Нововолинська Віталій Мархальчук із заступниками Андрієм Литвиновим та В’ячеславом Мартинюком, із Володимира-Волинського – Михайло Бобик та заступник начальника по слідству у Володимирі-Волинському Олександр Могилецький, начальник карного розшуку Віталій Здонищук та очільник кримінальної міліції Андрій Самусєв.

Наступними у черзі на переатестацію є керівники слідчого відділення.

Правоохоронці виклики на переатестацію отримали у формі SMS-повідомлення на телефон. І вже сьогодні декотрі із них на 12-ту годину, а інші на 16-ту, складатимуть іспити із кримінального права. Після цього на них чекає ще екзамен із логістики та співбесіди. Співбесіди проходитимуть із 10-го по 17-те лютого.

За інформацією видання, переатестація повинна була розпочатися ще вчора, але комісія затрималася у Хмельницькій області.

Важливим є те, що для рядових працівників правоохоронних органів можливим є варіант здачі двох іспитів та проходження співбесіди за один день.

Виникають запитання, чому на місцях ніхто не знає про переатестацію та чим викликана така конфіденційність складання переатестації. Можливо, тим, що дехто із охочих потрапити у поліцію був причетний до розгону Майдану, зокрема тодішній начальник Володимир-Волинської міліції Здонищук? - пишуть журналісти видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Екзамен із логістики це - чи зможеш ти провести фуру із ЄС до Казахстану. А міліціонери здають іспити на "загальні здібності" і "законодавство"
Відповісти
подивіться, що означає "логістика"
Відповісти
Основним об'єктом управління логістики, як господарської діяльності, є матеріальний потік, що проходить по логістичному ланцюгу, починаючи від первинного джерела сировини через усі проміжні процеси аж до постачання готової продукції до кінцевого споживача. Об'єктами управління є також фінансові й інформаційні потоки.
Ключове тут слово МАТЕРІАЛЬНИЙ ПОТІК...
Відповісти
Можу взяти штук 5 літом, пасти худобу замість собак
Відповісти
Здомищук та Могілецький один без одного не зможуть служити.
Відповісти