За що луцького хлопця охрестили «Стівом Джобсом»

За що луцького хлопця охрестили «Стівом Джобсом»
Школяр Адам Шевчук кілька років продає лучанам саморобні браслетики, чим уже заробив на квадроцикл і став відомим добрій половині міста.

Він відомий передусім тим, хто часто відвідує кафе, бари і ресторани. Кожен другий з таких вже купив у нього браслет, пише Таблоїд Волині.

Мама Адама дещо побоюється популярності свого сина. «Не дай Боже ще зі школи виженуть», – з пересторогою каже мама Іванна, та все ж дозволяє поспілкуватися з юним бізнесменом.

«Одного разу я ішов зі школи. Дивлюся, біля ЦУМу стоїть якась дівчинка та продає саморобні браслети, – починає розповідь Адам. – Я прийшов додому і запитав мами, чи можна мені теж продавати браслети. Мама дозволила».

Плести прикраси навчився з уроків в інтернеті. Наробив товару і спробував торгувати. Вийшло не відразу. Кілька днів хлопець простояв із товаром, але в нього майже ніхто нічого не купував.



«Спочатку я простояв десь годину. Потім підійшов якиїсь чоловік і купив у мене браслет. Далі знову ніхто нічого не купував. Я повернувся додому і наплів ще більше прикрас, але наступного дня у мене не взяв жодного браслета. На третій день я вирішив ходити з виробами і пропонувати їх купити», – розповідає хлопець.

Такий маркетинговий хід нарешті приніс успіх. Прикраси почали розходитися. Перші свої гроші у житті Адам заробив, продавши браслетів на 60 гривень.

«Мені не подобається, що він так ходить по закладах, але він сам до цього діла тягнеться. Вважаю, що таким чином він виражає свою творчість. Добре, що так, а не через якісь шкідливі речі. Я не можу йому забороняти, аби це тільки йому не нашкодило», – мама Іванна.

Коли хлопець побачив, що у нього вдається, почав ще більше працювати. За його словами, за один раз він може сплести 10 браслетів. Браслети мають різну ціну: 15, 25 та 30 гривень. Затрати часу на виготовлення кожної прикраси окремо – від 10 до 25 хвилин. Усе залежить від складності виробу.

«Серед покупців – найбільше чоловіків. Вони купують браслети для своїх дам», - розповідає Адам.



Мама сама виховує його і 14-річну сестричку, то ж допомога сім’ї справді необхідна, і він ділиться з мамою заробленим. Не зважаючи на це, в Адама не бракує грошей і для самого себе. Наразі школяр за власні кошти купив собі квадроцикла.

У найближчих планах Адама Шевчука – зустрітись з міським головою Луцька Миколою Романюком. «Хочу продати меру усі браслети!», – заявив малий.

У майбутньому розраховує здобути в Польщі юридичну освіту. На це він навіть почав відкладати деякі кошти. Опісля юний бізнесмен хоче стати депутатом, а тоді і президентом. «Президент України повинен бути добрим і не підвищувати цін. З політиків найбільше подобається Юлія Тимошенко, бо вона найкрасивіша», – запевнив Адам.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви для початку прочитайте про Стіва Джобса, а потім пишіть... Стів теж плів браслети??? Може хватить писати різну хрень???
Відповісти
То ж половина новин- повний брєд!!! Професіоналів там, в тому volyn post - зеро!!!
Відповісти
досі жаль що колись не купила у нього браслет. Дуже рада що в нього пішли справи.... як зустріну обовязково куплю і не один
Відповісти
Навіщо сюди було писати ім'я і фамілію Стіва Джобса, він мій кумир, для мене це дуже образливо, що ім'я такої Великої людини вже підписують під дітьми які заробили якусь тисячу гривень. Малий молодець, нехай заробляє, але Стів Джобс і браслети.... Як на мене нічого спільного)
Відповісти
на квадроцикл?! чо? навіть дитячі моделі з 400 баксів починаються. тобто на наші 10 тисяч.
нефігово так малий піднявся...
Відповісти
Пам'ятаю його. Сиділи з пацанами в Карабасі. Підійшов, запропонував. Хороший пацан і спілкуватись вміє. Купили всі по одному. До речі хороші браслети. Я купив чорний(хорошої якості). Ну не фігня якась це точно.
Відповісти
Ви ще напишіть репортаж про дівчину ,яка квіти носить кожен вечір марафони бігає від закладу до закладу
Стрелитись можна з ваших "супер інформативних" статей
Відповісти
Чого ви напосілись??? ну заробляє дитина і добре. Не краде ж. Чи вам приємніше читати новини про те - хто кого вбив, хто де що вкрав????
Чому ви такі злі??
Зробіть щось гарне своїми руками, замість того, щоб клацати ними по клавіатурі всяку дурню!!!
Відповісти
кращеб мама працювала і борги замість квадрацикла виплатили.
Відповісти
Ця дитина сама милість і приємність))ніхто не заставляє Вас читати чи купувати дані речі,менше агресіі!!
Відповісти
Молодець хлопчина.З такого гарний виросте бізнесмен.Крута стаття і крутий хлопчина.Щасти тобі.
Відповісти
Останні новини
За що луцького хлопця охрестили «Стівом Джобсом»
05 лютий, 2016, 09:50