Свята і будні луцької «Волині» на зборах в Індії. ФОТО

Свята і будні луцької «Волині» на зборах в Індії. ФОТО
Футболісти луцької «Волині» вже тренуються на зборі в Індії.

Про це повідомляється на офіційному сайті ФК «Волинь».

У перші дні перебування «Волині» в Кожикоде тривала акліматизація, пов’язана із зміною і часових, і кліматичних поясів. Згодом команда почала тренуватися двічі на день, причому одного разу увечері це було заняття на березі Індійського океану. Хто мав бажання, допрацьовував в тренажерній залі готелю.

До слова, про «Равіз». Це новий готель, який лучани фактично відкрили, адже були першими гостями цього закладу. Умови тут цілком п’ятизіркові, а з вікон номерів, у яких живуть «хрестоносці», видно стадіон EMS Corporation Stadium. На ньому відбуватимуться матчі турніру Sait Nagjee Amarsee International Tournament.


Тренування «Волині» в Індії мають більш ігровий характер. А дошкуляти може хіба спека, адже надворі удень +35. За кожною командою, що бере участь в турнірі, закріплений автобус, який щодня возить команду до тренувального поля. Не скажеш, що газон на ньому ідеальний, але повноцінне заняття провести на ньому можна. Стадіон місцевого медичного коледжу відносно неподалік від готелю, за 500 метрів.

Є у «Волині» й два гіди - вони дуже пунктуальні і привітні, тому проблем у команди немає.

Цими днями в «Равізі» стало людніше, адже, крім «Волині», тут тепер мешкатимуть ще декілька команд-учасниць турніру – олімпійська збірна Аргентини, а також молодіжний склад «Дніпра», що особливо порадувало наших хлопців.

А от «вийти в люди» футболістам «Волині» не просто, адже публіка відразу обступає гравців, намагаючись зробити «селфі».

Перший матч на Sait Nagjee Amarsee International Tournament відбудеться вже сьогодні, 5 лютого, – англійський «Вотфорд» зіграє проти бразильського «Атлетико Паранаенсе».

На цій інфографіці інформація, кого привезли до Індії суперники «Волині» у групі.


Футболісти і тренери "Волині" також відвідають матч-відкриття.

«Волинь» зіграє свій стартовий поєдинок в Кожикоде у неділю 7 лютого проти лідера поточного румунського чемпіонату бухарестського «Рапіду». А у суботу 6 лютого гратимуть команди групи В – Аргентина U-23 та «Мюнхен-1860».

Усі матчі розпочинатимуться о 19.00 за місцевим часом (15.30 за київським). Слід сказати, що місцевий люд просто таки фанатично закоханий у футбол, що й не дивно, пригадуючи, що Індія довгий час була британською колонією. У місті в ЗМІ чимало реклами турніру, й організатори очікують аншлаги на матчах, відтак більшість гравців «Волині» можуть вперше зіграти за такої шаленої аудиторії. Це при тому, що квиток на матчі турніру коштує не дешево за тутешніми мірками – 5 доларів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чим погано тренуватись на батьківщині? один преліт скільки коштує!!!
і чому в індії, а наприклад не в бразилії?
дибілізм чистої води.
Відповісти
нічого шо все за рахунокв організзаторів турніру?
Відповісти
Останні новини
Свята і будні луцької «Волині» на зборах в Індії. ФОТО
05 лютий, 2016, 10:54