Lutsk Night Cinema змінює свою локацію!

 Lutsk Night Cinema змінює свою локацію!
Увага! Сьогоднішній кінопоказ відбуватиметься на новому місці, а саме: у йога-студії “Анахата”, що на вул.Винниченка, 67. Стартує кіноперегляд о 21:00.

Завдяки голосуванню для 19-ого кінопоказу було обрано жанри кінострічок, перемогу серед яких здобули комедії та жахи. Тому сьогодні дивитимемося до страху смішне і до сміху страшне кіно.

Вхід вільний! Проте, як завше у таку пору, відбувалась попередня реєстрація; вже у перші 2 дні реєстрації була набрана необхідна кількість людей. Тому 70 учасників, котрі підтвердили свою присутність, завітають на захід. Не варто засмучуватись тим, хто не потрапить на кінопоказ, адже таким людям організатори рекомендують слідкувати за новинами і майбутніми кінопоказами у спільнотах Lutsk Night Cinema у мережах "Вконтакті" та "Фейсбук".

На присутніх же знову чекають сюрпризи, розіграші та подарунки від наших спонсорів. Планується також присутність фотографа на події.

Серед стрічок, які дивитемемося цього разу є такі: “Зомбіленд”, “Прокляття”, “Пінгвіни містера Поппера” та “Забійні канікули”.

Детальніше дізнавайтесь за посиланням: https://vk.com/19lutsknightcinema.

Не забуваємо, що організатори підтримують здоровий спосіб життя, тому присутні не можуть приносити із собою і розпивати спиртні напої. Також на кінопоказі діятимуть певні правила. Виховуємо толерантне європейське суспільство разом!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.