На Волині прощалися з військовим Олександром Бондарем.ФОТО

На Волині прощалися з військовим Олександром Бондарем.ФОТО
У Ківерцівському районі провели в останню путь сержанта 24-ї бригади Олександра Бондаря.

Сьогодні, 7 лютого, панахиду по загиблому відслужив благочинний УПЦ КП отець Іван, – пише в Facebook активіст Анатолій Пушкін.

“Як радник голови та депутат Ківерцівської районної ради від ВО «Свобода» з побратимами теж вшанували світлу пам’ять Олександра. Щоб провести в останню путь побратима по зброї військові 24 омбр, з якими служив Олександр винайняли за свій кошт транспорт та приїхали з Яворівського полігону в кількості 45 бійців. Серед них було і п’ять бійців НАТО, які в цей час проводять спільні навчання” – пише він.

“Зі слів побратимів по зброї, Олександр Бондар був справжній воїн, патріот та надійний друг. З 2013 року він ніс службу за контрактом. Приймав активну участь в російсько-українській війні на сході України. О 4 годині ночі, 04.02.2016 року Олександра намагались розбудити для того, щоб продовжувати топити буржуйку але він вже був мертвий. Лікарі повідомили, що обірвався тромб і це спричинило смерть. На похороні було близько однієї тисячі чоловік. Серед них були очільники районної влади. Від будинку до кладовища труну Героя на руках несли товариші по зброї, а це було близько одного кілометра. Поховали Героя Олександра під виконання славня України та постілів автоматів”, – розповів Пушкін.











Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
той, що вдягнув форму той герой, якщо і не воював
Відповісти
контракт з 2013 року. а ти був на сході даже без форми?
Відповісти
Саша воював майже з першого дня війни, там на Сході...Це справді була людина з великої букви...Він дуже хотів жити на мирній Україні та щоб його близькі і рідні ніколи не бачили того що бачив Він...Завжди веселий, життєрадісний.Він навіки залишиться в наших серцях. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині прощалися з військовим Олександром Бондарем.ФОТО
07 лютий, 2016, 18:42