Хто замінить Кварцяного?

Хто замінить Кварцяного?
Посаду головного тренера ФК «Волинь» замість звільненого Віталія Кварцяного може посісти колишній наставник «Карпат» Олег Кононов або ж колишній тренер «Оболоні» Сергій Ковалець, прогнозують експерти.

Подейкують також і про можливий інтерес з боку «Волині» до екс-наставника київського «Арсеналу» Олександра Заварова. Втім, цей варіант малоймовірний у зв’язку із зайнятістю Заварова у підготовці країни до Євро-2012, - пише Спорт-Експрес в Україні.

Тим часом ходять чутки про серйозні зміни в луцькому клубі. Як повідомляє Sport.ua, в ФК «Волинь» багатьом працівникам підвищили заробітну плату, будується нова база, штучні поля.

На розвиток клубу приходять серйозні вливання і не виключено, що саме з цієї причини був звільнений Кварцяний, який пропрацював у клубі останні 10 років.

Нагадаємо, про звільнення з посади Віталія Кварцяного стало відомо учора 26 грудня. Сьогодні, 27 грудня, він підтвердив інформацію про те, що нині готуються документи, аби «полюбовно» розпрощатися з ФК «Волинь».

Як пише сайт FootballFans Кварцяний може продовжити тренерську кар'єру в Польщі, де він вже працював з 90-го по 94-й роки. Адже в Україні йому складно буде знайти команду, в якій би в його роботу не втручалася керівництво клубу.

Хоча, як зазначають експерти, «кризовий-менеджер він хороший. І без діла точно не залишиться». При цьому видання припускає, що слідом за Кварцяним «Волинь» може покинути і Столяр, який відстоював його. А ось хто стане тренером лучан, поки питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хто замінить Кварцяного?
27 грудень, 2011, 19:44