Попри заборону, в Луцьку й надалі святкують з феєрверками

Попри заборону, в Луцьку й надалі святкують з феєрверками
Депутат Сергій Сівак під час другого пленарного засідання сесії Волинської обласної ради заявив про те, що, попри заборону, у Луцьку продовжують запускати феєрверки.

За його словами, звуки, які лунають під час запуску піротехніки, погано впливають на психіку АТОшників. Оскільки такий шум асоціюється зі звуками, що зазвичай лунають у зоні воєнних дій.

Сергій Сівак попросив начальника Волинського обласного управління Національної поліції України Петра Шпигу розповісти про те, чи правоохоронці проводили відповідні заходи з затримання волинян, які у новорічну ніч порушували "режим тиші".

Окрім того, депутат висловив власне обурення щодо поведінки лучан, які запускали феєрверки й впродовж інших святкових днів.

Також він зазначив, що 1 січня на сході загинув молодий юнак, але це не стало перешкодою для волинян святкувати з феєрверком.

Зазначимо, що запуск піротехнічних засобів відбувався попри прийняте в серпні 2014-го року рішення міської ради - заборонити запуск піротехніки до закінчення Антитерористичної операції на сході країни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На превеликий жаль , не нація ми , а свиняче стадо ! Нічого не цінимо і не поважаємо , нікому не співчуваємо , аби самому побільше хапнути з корита ! І те , що у нас зараз відбувається в державі ( І війна , і безлад ) все завдяки нашій бездуховності , аморальності і егоїзму ! Що ми заробили , те й маємо ! І нічого звинувачувати когось у своїх (наших) бідах ! Але це не відноситься до людей нормальних , патріотичних , завдяки яким , ще існує УКРАЇНА ! СЛАВА НАШИМ ВОЇНАМ ! СЛАВА УКРАЇНІ !
Відповісти
Останні новини
Попри заборону, в Луцьку й надалі святкують з феєрверками
10 лютий, 2016, 14:42