На Волині планують масово перевіряти декларації чиновників

На Волині планують масово перевіряти декларації чиновників
На Волині стартує рух «За очищення влади», організатори якого хочуть, зокрема, розпочати масову хвилю перевірок декларацій чиновників на відповідність їх реальному стилю життя.

Збори ініціативної групи «Руху за очищення у Луцьку» відбудуться у п’ятницю, 12 лютого о 12:00 у коворкінг-центрі «Репортер», що на проспекті Волі, 27, 4-й поверх, повідомляють організатори.

Як йдеться у повідомленні, Рух за очищення – це результат діяльності низки Антикорупційних форумів за участі таких середовищ країни, як команда Міхеіла Саакашвілі, Нова Країна, ДЕМАЛЬЯНС, VoxUkraine, та багато інших.

Організатори запевняють: у Руху є шанс «об'єднати усі здорові політичні та громадські середовища в Україні». «Але доведеться добряче попрацювати», - додають вони.

Цілями Руху є розробка нових правил, збір підписів за відставку уряду та запровадження конкурсного підходу до призначення Генерального Прокурора України.

Один із інструментів, які планують використовувати, – збір підписів. Так Рух хоче зібрати 1 мільйон підписів за відставку Яценюка та Шокіна протягом одного місяця.

Серед інших планів Руху – масова хвиля перевірок декларацій чиновників на відповідність їх реальному стилю життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі ті що були при владі і сидять чи то податківці чи то земельники у Волинській оласті чи то прокурори судді. А хто вірить що вони так живуть як декларації записано? Вже давно пора набрати нових людей! А старих до побачення вже вони наробили що зараз виживають люди
Відповісти
Забрати це все,що накрали,інакше не потрібно нічого перевіряти.Вони накрали і живуть чудово.Взяти до прикладу колишнього податківця Чирка Василя.Скільки людина накрала, вілу побудувала, живе,як вареник в маслі.В святі пішов,грухи замолює,він найрозуиніший,що стільки накрав.Правильно,що так красти потрібно неабияку голову мати.І всі,депутати,всі хито при кориті лікарі,директори шкіл,длепуцтати всіх перевірити і забрати. Але такого не було і не буде.Блейф.Дістаєте народ, як зберуться все знищить сам народ.А до цього йде
Відповісти
Народ якщо сам не знищить їхні віли їхні будинки їхні дачі то так нічого і не буде а удуть тільки один одному платити і знову рехати людям. Податківці усі так живуть подивіться лишень дружини не працюють або підприємці -бо можуть там все мутити діти літаками літають відпочинки за кордоном і в нас от така правда а нам розказують що бідні на папір немає принесіть файли і паперу
Відповісти
Вони ці перевірки десь бачили ,ворон ворону -око не виколе .
Відповісти
ужас що робиться
Відповісти
Останні новини
На Волині планують масово перевіряти декларації чиновників
11 лютий, 2016, 10:41