6000 запитів за тиждень: як волиняни готуються до Дня закоханих у Яндексі

6000 запитів за тиждень: як волиняни готуються до Дня закоханих у Яндексі
Протягом другого тижня лютого Яндекс амурно лихоманить: щороку у ці дні волиняни задають понад шість тисяч пошукових запитів про день Святого Валентина. Це приблизно утричі більше, ніж за увесь рік від минулого Дня закоханих.

Кількість запитів передбачувано сягає піку напередодні свята – 13 лютого. Причому 14-го числа активність користувачів падає приблизно у 10 разів – очевидно, більшість уже знайшла, чим вразити другу половинку.

Понад третина усіх пошукових запитів від мешканців Волині про день Святого Валентина стосується подарунків: <подарки ко дню святого валентина интернет магазин>. Причому кожен четвертий із них – про handmade-сюрпризи, наприклад: <подарунок на день валентина своїми руками>.

Судячи із запитів, дівчата удвічі частіше шукають подарунки для хлопців: <подарунок коханому на день закоханих>, ніж навпаки: <який зробити подарунок на 14 лютого своїй дівчині>. Можливо, вони просто відповідальніші, тому роблять це активніше, або ж чоловіки вже знають, чим здивувати своїх коханих.

Про конкретні подарунки запитують у менш, ніж 2% від загальної кількості запитів про це свято. До дня Святого Валентина волиняни найчастіше шукають чашки, фоторамки і футболки. Хоча трапляються й оригінальніші сюрпризи:
<дерево любові на день валентина>
<бутылки из конфет на день валентина купить>
<подарунок на день святого валентина руками з дисків>
<віддати в подарунок собаку на день валентина>

Окрім подарунків, до дня Святого Валентина жителі Луцька й області цікавляться розвагами. Кожен десятий запит – про сценарії, ігри, пісні, танці, наприклад: <пісня на польській мові на день валентина>, <романтическая музыка на 14 февраля>, <конкурси на день валентина в школі>. Удвічі менше цікавляться тематичними картинками, листівками, малюнками: <как нарисовать на день валентина сердце>, <широкоформатні обої на робочий стіл день валентина>. Далі за кількістю запитів – вірші та вітання: <написати сто слів на день валентина>.

Користувачі з Волині також шукають у Яндексі рецепти святкових страв. Серед смаколиків перемагають солодощі: <подарунок хлопцю на 14 лютого картинки з їжі>, <відеокулінарія торт на день валентина>, <солодкі страви на день валентина>.

Щоб свято було якомога романтичнішим, волиняни дбають і про відповідний антураж – шукають цікаві місця: <день валентина в львові>, <тури в київ на 14 лютого> – та стежать за прогнозом погоди: <погода на 14 лютого>. Також користувачів турбує ефектний вигляд: <саморобні прикраси на день валентина>.

А ось які оригінальні та просто цікаві запити задали Яндексу мешканці Волині до Дня закоханих:
<день валентина когда>
<макарони на день святого валентина>
<як зробити сердечки з паперу і клею на день святого валентина>
<самая шикарная валентинка>

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якусь чужу дурницю святкуємо , а за своє забуваємо ! Де таке т.з. свято в Церковному календарі ? Будь-що , аби не своє ! Отак нам і московськиі ,,язик,,і ,,русскій мір,, насадили , що війна через тих ,,русскоязичних ,, ! Бережіть , шануйте своє , а не чуже !
Відповісти
будем святкувати - великомучениці параскевії, так пгмнутим підходить?
Відповісти
Таким , як ти , однаково що , аби святкувати !
Відповісти
6000 волынян не знают, что делать с бабой?
Відповісти
6000 волинян намагаються підняти свій культурний рівень і рівень розвитку! Щоб він був вищий за "6000 волынян не знают, что делать с бабой?" !
Відповісти
Всіх з наступаючим друзі
Відповісти
Останні новини
6000 запитів за тиждень: як волиняни готуються до Дня закоханих у Яндексі
11 лютий, 2016, 18:21