Лучанка стала хрещеною маленького безхатченка. ФОТО

Лучанка стала хрещеною маленького безхатченка. ФОТО
Лучанка Вероніка Федосова-Цибульська стала хресною мамою для хлопчика, якого випадково зустріла на вулиці.

Під час першої зустрічі 13-річний Павло із Затурцівської школи-інтернату попросив її дати йому грошей на булочку, - повідомляє Gazeta.ua.

"Торік захворіла. З кожним днем почувалася гірше. Якось їхала з лікарні. Як поверталася назад, вирішила заїхати у магазин. Тільки припаркувала машину, як хтось пошкрябав у вікно. Відчинила дверцята, а там стоїть смаглявий хлопчик. Привітався і попросив грошей на булочку. Грошей не дала, а повела у кафе. Павлик взяв найпростіші харчі: картопляне пюре, смажене куряче стегенце і багато хліба. Розповів, що його мама має іншу родину, а батько десь у світах", - розповіла Вероніка Федосова-Цибульська.

"В той же день усі мої проблеми зі здоров'ям зникли. При повторному обстеженні лікар сказав, що я повністю здорова. Зізнався, що сам не розуміє, як таке може бути", - додала вона.

Наступного дня Вероніка запросила Павла до себе у гості.

"Перед тим подзвонила його родичам, аби спитати дозволу. На тому кінці дроту мені байдуже відповіли: "Хай собі іде". Ніхто не поцікавився, куди він їде і з ким", - сказала жінка.

"Перший час Павло був досить замкнутим і дуже стримано виявляв свої емоції. Не дуже охоче мені все розповідав — придивлявся. А от із моїм сином Левом у них одразу зав'язалася дружба. Вони однолітки. Спільну мову знайшли швидко. З того часу на всі вихідні забирала Павла до себе", - додала жінка.

Вероніка вирішила похрестити хлопчика минулого літа.

"Почала регулярно їздити до Павла в інтернат. Після однієї із таких поїздок він подзвонив і сказав: "В мене всі питають, ким мені доводиться Вероніка. Думають, що мама". Відповіла: "Скажи, що хресна мама". За кілька днів разом із чоловіком моєї близької подруги стали його хрещеними батьками", - поділилася Вероніка.

"Павлик навчається у 8 класі і живе в інтернаті. Часто мені телефонує і розказує усі новини. Раніше у майбутньому він хотів стати трактористом, але хрещений тато Юрій подав йому цікавіші ідею — навчитися реставрувати меблі з натурального дерева. Зараз Павло над цим думає", - додала жінка.
















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надзвичайно зворушливо, дуже хороша і приємна жінка, такі новини повертають віру в людей.
Відповісти
Приклад християнської любові вартий для наслідування.
Відповісти
Спаси Вас Господи.
Відповісти
Любов до ближнього-це саме цінне що є в людині.Я щиро рада що ви цінуєте не тільки матеріальні блага а й духовні А Ваш приклад християнської любові вартий для наслідування всім нам. Нехай береже Вас Господь Бог.
Відповісти
Вероніка якась дуде світла людина.І по відношенню до тварин і до людей. Хочеться познайомитись/колись піду на іі зустрічі в бібліотеці/. Нехай Бог дає ій здоров'я і наснаги! Більше б таких людей, було б краще жити в цьому світі...
Відповісти
Приємно здивований, що є ше такі світлі люди
Відповісти
Вів мужик корову для вдови і кричав - Я веду вдові корову! Я веду вдові корову! Привів... а на небі було записано "подарував вдові мотузку (на якій привів корову, бо тільки ппро мотузку він мовчав)" Є люди які зроблять на копійку а кричать на мільйон. Добрі діла ця людина робить тільки заради піару і хлопчиком ніхто не займається. Можете поцікавитись. А статтю запустили по другому кругу. Ніка у твоїх добрих ділах є тільки 0 процентів благородства. І коменти собі писати вона вміє. Совість втрачена.
Відповісти
Ти її знаєш особисто? Якщо так то дай відповідь. Я її розкручу.
Відповісти
А хто її не знає хе хе))) особисто в певних колах....))) Вона за 20 бак, готова на такі чудеса! Тобто вона будь що може зробити за бабки.
Відповісти
Останні новини
Лучанка стала хрещеною маленького безхатченка. ФОТО
12 лютий, 2016, 21:29