Реєструвати авто в Україні тепер буде ЦНАП. ФОТО

Реєструвати авто в Україні тепер буде ЦНАП. ФОТО
Реєстрацією автомобілів в Україні займуться Центри надання адміністративних послуг. Про це заявив на брифінгу перший заступник глави Адміністрації президента України Віталій Ковальчук, повідомляє прес-служба глави держави.

Рада регіонального розвитку збирається передати Центрам надання адміністративних послуг широкий ряд функцій, включаючи реєстрацію і перереєстрацію автомобілів, а також реєстрацію актів цивільного стану, видачу паспорта ID.

Для того, щоб ЦНАПи змогли справлятися з таким об'ємом роботи, їх забезпечать достатньою кількістю робочих місць, але без збільшення чиновницького апарату. Окремо обіцяють подбати про те, щоб відвідування центрів було зручним для відвідувачів з дітьми і людей з особливими потребами.

Нагадаємо, після ліквідації Державтоінспекції в 2015 році, всі функції по реєстрації транспортних засобів та видачі водійських посвідчень були передані сервісним центрам МВС. При цьому кількість таких установ у порівнянні з 2014 роком скоротилося на 40%. Раніше в МВС також анонсували запуск в 2016 році мобільних сервісних центрів, які будуть приїжджати в населені пункти, в яких не залишилося стаціонарних установ.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кава там є ,щоб рішали коротали свій час?
Відповісти
Не кава, а горілочка і бажано з пивечком.
Відповісти
І горішками.
Відповісти
яка ризниця як ви назвали той цнап чи шнапс.начальником там буде той самий кофан який вже 20 рокив жируе в мрео як сир в масли и принцип роботи цього видомства не зминиться поки не здохне кофан.
Відповісти
Ми решал зламаєм.....буде все почесному (КОЛЕКТИВ ЦНАПУ)
Відповісти
Я маленький чоловік, звать мене Оникій, хоч не маю чорних брів, але юх великий... Переназивайте хоч десять раз. Все буде як було.
Відповісти
Нема чого брати туди всіх колишніх та діючих працівників мрев, а також пенсіонерів МВС.
Краще набрати нових і не породжувати корупцію та хабарництво.
А щоб не було спроби маніпулювання необхідно здійснювати процес реєстрації транспортних засобів в режимі онлайн з правом спостереження всіма бажаючими в мережі інтернет і тоді все буде чітко та прозоро.
Особа повинна особисто подавати заяви та отримувати реєстраційні документи, або її представник на підставі доручення, завіреного нотаріусом.
Крім цього необхідно передбачити мможливість попереднього запису на здійснення реєстрації через мережу інтернет конкретно отримувачем послуг,тобто ідентифікації особи, а не підставними особами (рішалами), які породжують корупцію.
Відповісти
Іван ти розумний чоловік, тобі треба в Облдержадміністрації працювати, а не двірником.
Відповісти
Ламати не будувати!!!Самі нічого не змогли зробити толкового,то хоч розвалите все що є.Молоці
Відповісти
Останні новини
Реєструвати авто в Україні тепер буде ЦНАП. ФОТО
14 лютий, 2016, 20:03