Вода у Ковелі стане дорожчою

Вода у Ковелі стане дорожчою
На черговому засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради затвердили нові тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Передувало цьому рішенню звернення Ковельського управління водопровідно-каналізаційного господарства, в якому підприємство проаналізувало показники господарсько-фінансової діяльності водоканалу, пише Про Ковель.

Наразі за один кубометр води ковельчани платять 2 гривні 82 копійки, а за каналізацію – 3, 55 (розрахунок на одну людину); бюджетні установи і організації – 2 гривні 96 копійок та 3 гривні 88 копійок; для інших споживачів послуги з централізованого водопостачання і водовідведення обходяться у 7 гривень 61 копійку за один метр кубічний води.

Нові тарифи на послуги централізованого водопостачання та водовідведення вирішили підвищити для населення на 1 гривню і 26 копійок за один кубометр води, для бюджетних установ та організацій – на 1 гривню 36 копійок, для інших споживачів – на 1 гривню 52 копійки за використаний кубометр води.

Відтак вже невдовзі, після публікації нових «розцінок» у газеті «Вісті Ковельщини», населення платитиме за використаний кубометр води та користування каналізацією 7 гривень 63 копійки, бюджетні установи – 8 гривень 20 копійок, інші споживачі – 9 гривень 13 копійок.

До слова, нові тарифи стосуються лише тих споживачів, які ще не встигли встановити прилади обліку води. Для таких користувачів затверджена й норма витрат води на місяць.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вода у Ковелі стане дорожчою
11 серпень, 2012, 11:44