Луцькі художники оздобили стіни лікарні графіті. ФОТО

Луцькі художники оздобили стіни лікарні графіті. ФОТО
Громадські активісти разом із вуличними художниками у рамках соціального проекту «Квиток До Успіху» долучились до благодійної ініціативи «Розфарбуй лікарню».

Райтери разом з підлітками розфарбували стіни урологічного відділення Львівської міської дитячої клінічної лікарні, - про це повідомляє "Таблоїд Волині".

Разом з художниками також розмальовували вуличні художники зі Львова та Івано-Франківська. Не обійшлось і без луцьких вуличних майстрів.

«Протягом двох днів проходив фестиваль вуличного мистецтва. Наші підлітки, професійні райтери та художники творили класне дійство для урологічного відділу дитячої лікарні.

Хоча й було холодно, але нас гріла творчість та натхнення. Мені особисто було дуже цікаво спостерігати, бо я не знала, як виглядає процес створення професійних графіті. А взагалі, до того треба мати чуття – наші вуличні митці відчувають свою роботу. Такі проекти мають успіх лише тоді, коли учасники роблять те, що люблять, та приносять користь та радість оточуючим», – каже активістка Юля Скорубська.

Довідково:

У рамках Благодійної ініціативи «Розфарбуй лікарню» волонтери об'єднуються і розфарбують стіни дитячих лікарень, відділень і поліклінік міста Львова. Всі учасники працюють безкоштовно, матеріали купують на гроші, перераховані доброчинцями. Роботи створювались на вулиці, а потім переміщались у приміщення відділення.





















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
діди малювали по туалетах внуки з вулиці зробила туалет
Відповісти
Останні новини
Луцькі художники оздобили стіни лікарні графіті. ФОТО
15 лютий, 2016, 21:02