Посол ЄС похвалив та розкритикував "безвізові" зусилля ВР України

Посол ЄС похвалив та розкритикував "безвізові" зусилля ВР України
Томбінський звернув увагу на закон щодо електронних декларацій статків.

Про це інформує телеканал "ТСН".

Томбінський звернув увагу на закон щодо електронних декларацій статків. Посол Євросоюзу в Україні Ян Томбінський привітав ухвалені Верховною Радою у четверг, 18 лютого, "безвізові" закони, проте наголосив, що це ще не кінець.

"Я вітаю ухвалення, у другому читанні, законів про агентство з питань виявлення, розшуку і управління активами (4056), про арешт майна та спеціальну конфіскацію (4054) та про прокуратуру (4055). Ми дуже цінуємо важку роботу всіх тих, хто долучився до досягнення цього результату", - йдеться у заяві Томбінського, опублікованій на офіційній сторінці представництва ЄС в Facebook.


При цьому посол ЄС розкритикував закон, ухвалений Радою 16 лютого, який вивів з електронного декларування значну частину активів посадовців.

"Доведення цих зусиль до логічного завершення вимагатиме приведення Закону про електронні декларації статків (3755) у відповідність до міжнародних стандартів. Це забезпечить створення ефективної та всеосяжної системи перевірок електронних декларацій", - наголосив Томбінський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.